Το τελευταίο αντίο στη Μαρία και στο Γιώργο που έσβησαν στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο σε δύο νέους ανθρώπους, τον Γιώργο Αθανασίου και τη Μαρία Κελασίδου, που έσβησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, θα πουν την Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έδειξε τη βιαιότητα της σύγκρουσης η νεκροτομή στην Μαρία και στον Γιώργο

Η 20χρονη Μαρία, θα κηδευτεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στις 11:00 το πρωί και η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλεπιανών. 

Tέσσερις ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:00, στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί και ο 21χρονος Γιώργος Αθανασίου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού, στον συνοικισμό Άσπρες στο Στρόβολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύο νέοι έφυγαν νωρίς και άδικα… Ξεψύχησαν στα συντρίμμια ο Γιώργος και η Μαρία

Θα ακολουθήσει η ταφή του, στο κοιμητήριο Λατσιών. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για άπορες οικογένειες.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 22:45, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη Μαρία, εξετράπη της πορείας του, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, πέρασε πάνω από διαχωριστική νησίδα και προσέκρουσε σε όχημα που ερχόταν εξ αντιθέτου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ακολούθως, ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η οδηγός του άλλου οχήματος, ηλικίας 47 ετών, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Την Τρίτη, διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο νέων, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίες κατέδειξαν τη βιαιότητα της σύγκρουσης.

 

Συγκεκριμένα, ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυελού. Όσον αφορά το θάνατο του 21χρονου Γιώργου, επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση σώματος και ζωτικών οργάνων.

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»
Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία