Γρίφος η αιτία θανάτου του 36χρονου-Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων

Γρίφο αποτελεί η αιτία θανάτου του 36χρονου Lyubisha Ristoski από τη Βουλγαρία, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικό στον κορωνοϊό το θύμα του φόνου στη Λεμεσό-Διενεργείται η νεκροτομή

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης, διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τα ευρήματα των ιατροδικαστών, διαφάνηκε ότι το θύμα φέρει μικρό ράγισμα στο κρανίο, όπως επίσης και θλαστικά τραύματα τόσο στο σώμα και στο πρόσωπο. Από τη νεκροτομή εντοπίστηκαν και άλλα ευρήματα, ενώ παραλήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις. 

Ως εκ τούτου, δεν εξακριβώθηκε η αιτία και ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος του 36χρονου, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνές της, γύρω από την υπόθεση. 

 Yπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε υποβληθεί τη Δευτέρα σε τεστ κορωνοϊού, με θετική ένδειξη, ωστόσο η νεκροτομή διενεργήθηκε κανονικά.

Παράλληλα, οι Αρχές περνούν από εξαντλητικές ανακρίσεις τους τέσσερις συλληφθέντες, ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα και πως έφθασε ο 40χρονος φερόμενος δράστης, στη δολοφονία.

Πέραν του δράστη, οι Αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης και από τις καταθέσεις των υπόλοιπων τριών συλληφθέντων, δηλαδή της 43χρονης συμβίας του 40χρονου και των δύο Ελληνοκύπριων, 35 και 31 ετών που ήταν παρόντες την ώρα του εγκλήματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξετυλίγεται το κουβάρι του φονικού-Η συνάντηση και ο καυγάς για ναρκωτικά

Καθοριστικά αναμένεται να είναι και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις επί των τεκμηρίων, που εντοπίστηκαν στην σκηνή του εγκλήματος, όπως είναι το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε το θύμα, την ώρα της συμπλοκής του με τα υπόλοιπα πρόσωπα, αλλά και του κλειδιού αυτοκινήτου, που χρησιμοποίησε ο φερόμενος δράστης, σκοτώνοντας τον 36χρονο.

Το επεισόδιο, με βάση όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου οδηγήθηκαν την Δευτέρα οι τέσσερις συλληφθέντες, ξεκίνησε γύρω στη 13:00, την περασμένη Κυριακή, όταν ο 40χρονος και η 43χρονη κάλεσαν το θύμα και τους άλλους δύο συλληφθέντες στην οικία τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στήνουν το πάζλ για το φόνο στη Λεμεσό οι Αρχές-Ενώπιον Δικαστηρίου οι τέσσερις

Αφού ο 36χρονος τσακώθηκε με την 31χρονη για τα ναρκωτικά, οι υπόλοιποι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και τότε το θύμα ανέσυρε μαχαίρι. Τότε ο 40χρονος δέχθηκε μαχαιριά από το θύμα. Τελικά, αφού ο δράστης κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 36χρονο, τον κτύπησε μέχρι θανάτου, με το κλειδί αυτοκινήτου.

Όταν κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός, ο 35χρονος και η 31χρονη τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 43χρονη κάλεσε την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι εναντίον των τεσσάρων υπόπτων εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, ενώ εναντίον τους  διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

 

Δειτε Επισης

Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις
Πρόεδρος Ανωτάτου: Γυναίκες το 56% του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών-Στάλθηκε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο