Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε δύο για τον εμπρησμό έξι οχημάτων-Η μαρτυρία που τους έκαψε

  17/05/2021 15:04
Χειροπέδες σε δύο για τον εμπρησμό έξι οχημάτων-Η μαρτυρία που τους έκαψε

Χειροπέδες σε δύο για τον εμπρησμό έξι οχημάτων-Η μαρτυρία που τους έκαψε

  17/05/2021 15:04

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται ύποπτα για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα στο Φρέναρος, που είχε αποτέλεσμα να καταστραφούν άλλα πέντε οχήματα, πέρασε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε έκρηξη στα έξι αυτοκίνητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 37 και 38 ετών, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία, που τους καθιστούσε ύποπτους για τον εμπρησμό των οχημάτων. Εναντίον των δύο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους.

Οι δύο τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, με την κατηγορία για απόπειρα καταστροφής ξένης περιουσίας. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία καταζητεί ακόμη ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι η ώρα 1:55 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο χωριό Φρέναρος έξι οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε παρακείμενο οικόπεδο, έξω από την οικία του ιδιοκτήτη τους, κάηκαν από πυρκαγιά.

Τριάντα λεπτά αργότερα, η ώρα 2:25, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα οχήματα.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας