Διπλό θανατηφόρο στο Στρόβολο-Έσβησαν ο 21χρονος Γιώργος και η 20χρονη Μαρία

Ανείπωτη τραγωδία... Διπλό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λευκωσία, με θύματα 21χρονο και 20χρονη. Πρόκειται για τον Γιώργο Αθανασίου, από τη Λακατάμια και την Μαρία Κελασίδου, από τον Στρόβολο.

Οι δύο άτυχοι νέοι, κινούνταν γύρω στις 22:45, με όχημα που οδηγούσε η 20χρονη, στη λεωφόρο Στροβόλου. Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 20χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε 47χρονη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τόσο η 20χρονη όσο και ο 21χρονος εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό τους.

Όταν απεγκλωβίστηκαν, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο άτυχων νέων θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί των σορών τους.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και η 47χρονη οδηγός του άλλου οχήματος, η οποία έτυχε των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια απολύθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, οι δύο άτυχοι νέοι, αλλά και η 47χρονη έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Επιβεβαιώνεται ότι δεν πλήγηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν