Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Γυμναστήριο λειτουργούσε χωρίς άδεια και δεν τηρούσε τα μέτρα-Στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

  15/05/2021 08:43
Γυμναστήριο λειτουργούσε χωρίς άδεια και δεν τηρούσε τα μέτρα-Στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

Γυμναστήριο λειτουργούσε χωρίς άδεια και δεν τηρούσε τα μέτρα-Στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

  15/05/2021 08:43

Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, μετά από καταγγελία της Αστυνομίας, αφού το υποστατικό του λειτουργούσε χωρίς άδεια και δεν τηρούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το υποστατικό βρίσκεται στην Πάφο και εντοπίστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια από τον ΚΟΑ, με ελλιπείς σημάνσεις, δεν γινόταν θερμομέτρηση στο προσωπικό, ενώ ο διαχειριστής δεν έφερε προστατευτική μάσκα. Τα μέλη της Αστυνομίας κατήγγειλαν τον ιδιοκτήτη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Εξάλλου, από τους ελέγχους της Αστυνομίας, εντοπίστηκε και καταγγέλθηκε ακόμη ένα υποστατικό στην Πάφο. Πρόκειται για χώρο εστίασης, οι υπάλληλοι του οποίου δεν παρουσίασαν rapid test, δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες και δεν υπήρχαν σημάνσεις. Η Αστυνομία επέβαλε εξώδικο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, ύψους 500 ευρώ.

Η Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποίησε συνολικά 5,595 ελέγχους και προέβη σε 46 καταγγελίες πολιτών. Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1,392 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1,371 έλεγχοι και προέκυψαν 11 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 700 έλεγχοι και προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών.

Στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 4 πολίτες από συνολικά 500 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από συνολικά 746 ελέγχους και στην περιοχή της Μόρφου δεν προέκυψαν καταγγελίες από συνολικά 472 ελέγχους. Σε ελέγχους προέβη και η Τροχαία παγκύπρια και από τους 337 ελέγχους προέκυψαν 5 καταγγελίες, ενώ από τους 77 ελέγχους της Λιμενικής Αστυνομίας, δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας