Δεν περίμενε την άρση των μέτρων, σέρβιρε κανονικά πελάτες και πήρε πρόστιμο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης για τον Περί Λοιμοκάθαρσης νόμο, με τις καταγγελίες των πολιτών που δεν τα τηρούσαν να ξεπερνά τις 100. Εξάλλου, πρόστιμο έλαβε και ιδιοκτήτης συλλόγου που βιάστηκε να ανοίξει πριν την ώρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν 8,623 έλεγχοι και προέκυψαν 161 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού. Πρόκειται για σύλλογο στη Λάρνακα, ο οποίος δεν μπορούσε να περιμένει λίγες ώρες για την άρση των μέτρων, σέρβιρε κανονικά πελάτες και τον τσάκωσε η Αστυνομία. Στον ιδιοκτήτη επιδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ.

Η Αστυνομία στη Λευκωσία πραγματοποίησε 1,532 ελέγχους και κατήγγειλε 28 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποίησε 2,117 ελέγχους και κατήγγειλε 64 πολίτες και στην Πάφο πραγματοποίησε 1,168 ελέγχους και κατήγγειλε 24 πολίτες.

Στη Λάρνακα προέκυψαν 11 καταγγελίες πολιτών από συνολικά 1,326 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο προέκυψαν 28 καταγγελίες πολιτών από συνολικά 1,039 ελέγχους και στην περιοχή της Μόρφου δεν προέκυψε κάποια παραβίαση των μέτρων από συνολικά 680 ελέγχους.

Ελέγχους πραγματοποίησε και η Τροχαία, με τον αριθμό να ανέρχεται στους 629, εκ των οποίων προέκυψαν 6 καταγγελίες, ενώ από τους 132 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική δεν προέκυψαν παραβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο
Εμπρησμός πίσω από τα 15 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες στο Καϊμακλί-74 χτυπήματα από την αρχή του έτους
Χειροπέδες σε 32χρονη που εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών Φυλακών
Συνελήφθη 24χρονος που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και κλοπιμαία
Στο κελί ο 60χρονος που παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό
Στις φλόγες συνεργείο στη Λευκωσία-Κάηκαν ολοσχερώς δώδεκα αυτοκίνητα (pics)