Κυριακή 27 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αστυνομικός με κατεβασμένη τη μάσκα κατήγγειλε αλλοδαπό για sms

  07/05/2021 21:56
Αστυνομικός με κατεβασμένη τη μάσκα κατήγγειλε αλλοδαπό για sms

Αστυνομικός με κατεβασμένη τη μάσκα κατήγγειλε αλλοδαπό για sms

  07/05/2021 21:56

Σε καταγγελία αλλοδαπού φοιτητή, προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα, επειδή περπατούσε χωρίς να αποστείλει μήνυμα σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, και δεν είχε αποστείλει μήνυμα. Ο νεαρός Αφρικανός που περπατούσε φορώντας την μάσκα του, έλαβε πρόστιμο ενώ, ένας εκ των Αστυνομικών που έκανε την καταγγελία, δεν φορούσε μάσκα.

Το συνεργείο της εκπομπής του Alpha 24 ΩΡΕΣ, βρέθηκε ενώπιον του περιστατικού και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, οι Αστυνομικοί σταμάτησαν τον νεαρό Αφρικανό για έλεγχο.

Όταν του ζήτησαν να τους δείξει το μήνυμα που έστειλε, τους είπε ότι δεν το έκανε αφού βγήκε για μια βόλτα με τα πόδια εκτός σπιτιού, νομιζόμενος ότι βρισκόταν ακόμα σε ακτίνα 500 μέτρων.

Οργή προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που ο νεαρός προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη για αρκετή ώρα, αναφέροντας ότι είναι φοιτητής και άνεργος με οικονομικές δυσκολίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε καταγγελία του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών που εξέδωσαν το πρόστιμο στον νεαρό, είχε κατεβασμένη την μάσκα με ακάλυπτο το στόμα και την μύτη συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας