Στις φλόγες το εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του εργαστηρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι στις 09:46 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Οδό Αριάδνης στη Λευκωσία διαστάσεων 4Χ6 m2.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10:10.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός του εργαστηρίου, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του εργαστηρίου και η βαφή της εισόδου του κτιρίου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Εξάλλου, στις 13:25  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο τύπου scooter, με το οποίο επιδιορθωνόταν σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννη Κομνηνού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10:10.

Από την πυρκαγιά το δίκυκλο έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ επηρεάστηκε ελαφρά διπλανό σταθμευμένο όχημα μάρκας Ford Kuga  και δωμάτιο με μετρητές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φαίνεται πως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από απώλεια καυσίμων ή σπινθηρισμούς μετά από εργασία επιδιόρθωσης στο δίκυκλο.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 6ης Μαΐου του 2021 μέχρι και τις 06:00 της 7ης  Μαΐου 2021 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 29 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ