Σάββατο 12 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στις φλόγες το εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου

  07/05/2021 09:30
Στις φλόγες το εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στις φλόγες το εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου

  07/05/2021 09:30

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε εργαστήριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του εργαστηρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι στις 09:46 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Οδό Αριάδνης στη Λευκωσία διαστάσεων 4Χ6 m2.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10:10.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός του εργαστηρίου, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του εργαστηρίου και η βαφή της εισόδου του κτιρίου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Εξάλλου, στις 13:25  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο τύπου scooter, με το οποίο επιδιορθωνόταν σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννη Κομνηνού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10:10.

Από την πυρκαγιά το δίκυκλο έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ επηρεάστηκε ελαφρά διπλανό σταθμευμένο όχημα μάρκας Ford Kuga  και δωμάτιο με μετρητές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φαίνεται πως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από απώλεια καυσίμων ή σπινθηρισμούς μετά από εργασία επιδιόρθωσης στο δίκυκλο.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 6ης Μαΐου του 2021 μέχρι και τις 06:00 της 7ης  Μαΐου 2021 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 29 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας