Κυριακή 13 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υποψήφιος βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του

  05/05/2021 20:05
Υποψήφιος βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του

Υποψήφιος βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του

  05/05/2021 20:05

Απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του, καταγγέλλει πως δέχτηκε υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος για τα Ζώα, το οποίο με ανακοίνωσή του καταδικάζει το περιστατικό, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας. 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι «υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές και μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και  εμμέσως πλην σαφώς κατά της ζωής του». 

Άμεση ήταν η απάντηση του κόμματος και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες αναφέρει ότι «το μέλος μας έδωσε σχετική κατάθεση στην αστυνομία καταθέτοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την αστυνομία να προχωρήσει στις σχετικές έρευνες με σκοπό να στοιχειοθετηθεί υπόθεση και ο/η ένοχος/η   να οδηγηθούν εκεί και όπως τους αξίζει».

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δεν πρόκειται να σιωπήσει συνεχίζει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει ότι «δεν πρόκειται να σταματήσει να μάχεται με ζήλο και πάθος για τις αρχές και αξίες, τους σκοπούς και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, των ΖΏΩΝ και της ΦΥΣΗΣ.

Εάν κάποιοι ενοχλούνται για την δράση του κόμματος ας μην κρύβονται μέσα στην ομίχλη και το σκοτάδι. Ας βγουν φανερά και με διαφάνεια να μας πουν δημόσια αυτά που ίσως τους ενοχλούν και εμείς ως κόμμα θα απαντήσουμε δημοκρατικά για να μπορούν και οι πολίτες που είναι ο τελικός αποδέκτης να κρίνει και να μας κρίνει».

Καταλήγοντας τονίζουν ότι «οι οποιεσδήποτε απειλές κατά των μελών ή στελεχών ή υποψήφιων βουλευτών δεν μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα μας ενδυναμώνουν και μας παθιάζουν ακόμα περισσότερο γιατί καταλαβαίνουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό γιατί « όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά.»

Το Κόμμα ευχαρίστησε δημόσια την αστυνομική δύναμη Κύπρου για την άμεση ανταπόκριση της και αναμένει τα αποτελέσματα των ερευνών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας