Παρασκευή 30 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Καταχωρείται η υπόθεση βιασμού από πρώην υποψήφιο βουλευτή

  05/05/2021 12:25
Καταχωρείται η υπόθεση βιασμού από πρώην υποψήφιο βουλευτή

Καταχωρείται η υπόθεση βιασμού από πρώην υποψήφιο βουλευτή

  05/05/2021 12:25

Καταχωρείται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακος-Αμμοχώστου, η υπόθεση βιασμού εναντίον υποψήφιου βουλευτή, σε βάρος γυναίκας, ο οποίος συνέβη πριν δέκα χρόνια, αλλά καταγγέλθηκε πρόσφατα στις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φάκελος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και αφού διαβιβάστηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, δόθηκαν οδηγίες όπως καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, κάτι που θα συμβεί την Πέμπτη, 6 Μαΐου.

Μετά την αποκάλυψη από το θύμα, το οποίο έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook το περιστατικό, ο υποψήφιος αποσύρθηκε από τη μάχη για διεκδίκηση βουλευτικής έδρας.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η καταγγέλλουσα, το περιστατικό συνέβη πριν δέκα χρόνια και αποφάσισε να μιλήσει, καθώς πληροφορήθηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο, δεν το έκανε μόνο μια φορά.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «δέκα χρόνια πριν, τότε που καμιά αρχή και καμιά κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να μας ακούσει την ώρα του πανικού. Την ώρα που θέλαμε κάποιο να μας σώσει από αυτό που βιώναμε ή έστω να μας ακούσει και να μας πιστέψει. Γι’αυτό τα κρατήσαμε όλες (και όλοι) μέσα μας και σιγά σιγά ήρθε η απώθηση. Ένας μηχανισμός που προστατεύει τα θύματα για να μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στην καθημερινότητα τους και να συνεχίσουν να συνυπάρχουν αρμονικά ακόμη και με τον ίδιο τον θύτη στο ίδιο περιβάλλον».

Στην ανάρτηση, αποκάλυπτε εξάλλου πως ο θύτης της είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και ξεκαθάριζε ότι, δεν μπορεί να αναφέρει το όνομα του. Όπως λέει,  μπορεί το κόμμα με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές να το πράξει εάν ζητήσει να ενημερωθεί και εάν το επιθυμεί. «Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι δεν υπάρχει καμία προεκλογική σκοπιμότητα και το κόμμα από τη στιγμή που δε γνώριζε... δεν ευθύνεται!!!».

Υπογράμμιζε ακόμα ότι, ο λόγος που αποφάσισε να γράψει η ίδια αυτά τα λόγια, είναι διότι δεν ήθελε, «ένα τόσο λεπτό ζήτημα να εκφραστεί από κάποιον που δεν τον νοιάζει κάτι πέραν από τη “δημοσιότητα” του θέματος. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, όχι μόνο προς εμένα, αλλά και προς το άλλο άτομο και προς κάθε άτομο. Όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη και ακόμη και αν καταδικαστούμε, σε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν υπάρχει μίσος από πλευράς μου για κανέναν άνθρωπο και ζητώ το ίδιο και από όποιον επιλέξει να υποστηρίξει εμένα ή την/τον όποια/οποιοδήποτε άλλο αποφασίσει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας