Κυριακή 25 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανασφαλής η οροφή του εργοστασίου που καταστράφηκε-Καθυστέρηση στις έρευνες

  01/05/2021 11:15
Ανασφαλής η οροφή του εργοστασίου που καταστράφηκε-Καθυστέρηση στις έρευνες

Ανασφαλής η οροφή του εργοστασίου που καταστράφηκε-Καθυστέρηση στις έρευνες

  01/05/2021 11:15

Εργασίες θα διεξαχθούν στην οροφή του εργοστασίου επεξεργασίας λαδιών στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας έτσι ώστε να καταστεί ασφαλής για να εισέλθουν οι ειδικοί για εξετάσεις, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατασβέστηκε η μεγάλη φωτιά στην Αγία Βαρβάρα-Καταστράφηκε εργοστάσιο στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας  επισκέφτηκαν σήμερα το χώρο του εργοστασίου επεξεργασίας λαδιών στην βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας στον οποίο ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά χτες στις 22:28 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, κρίθηκε επικίνδυνο να εισέλθει οποιοσδήποτε στο κτίριο και αποφασίστηκε κατόπιν τούτου, όπως γίνουν κάποιες εργασίες ώστε να ασφαλιστεί η οροφή έτσι ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν στον χώρο οι ειδικοί και να προχωρήσουν σε εξετάσεις.  

Από την φωτιά, το υποστατικό που είναι κατασκευασμένο από τσίγκους πολυουρεθάνης διαστάσεων 40Χ25μ υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο από την πυρκαγιά προστατεύτηκαν ντεπόζιτα λαδιών. Εκτεταμένες ζημιές υπέστη ο χώρος επεξεργασίας λαδιών και τα γραφεία του εργοστασίου. 

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάσβεση της φωτιάς συνέδραμαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα. 

Γύρω από την μονάδα αυτή λειτουργούν και άλλα εργοστάσια αλλά και κτηνοτροφικές μονάδες, ωστόσο η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα και την επέκταση της φωτιάς σε παρακείμενα υποστατικά περιορίζοντας της στο μέρος που εκδηλώθηκε.

Την σκηνή επισκέφτηκαν από χτες μέλη του ΤΑΕ Πάφου, ο Βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου και αυτή αποκλείστηκε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας