Πέμπτη 8 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Βίντεο από τα επεισόδια της ντροπής-Πετροπόλεμος και φωτιές

  30/04/2021 09:20
Βίντεο από τα επεισόδια της ντροπής-Πετροπόλεμος και φωτιές

Βίντεο από τα επεισόδια της ντροπής-Πετροπόλεμος και φωτιές

  30/04/2021 09:20

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τα χθεσινά παρατράγουδα, που σημειώθηκαν στη Λεμεσό, όταν ομάδα νεαρών αποφάσισαν να παραβιάσουν όλα τα μέτρα και να επιτεθούν σε αστυνομικούς και πυροσβέστες, που έτρεξαν να κατασβήσουν τις φωτιές που άναψαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και πετροβόλησαν αστυνομικούς και πυροσβέστες

Συγκεκριμένα, η σελίδα Awaken Cypriots ανήρτησε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι οι νεαροί έθεσαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών και τον έσπρωξαν στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα διερχόμενο φορτηγό να μην μπορεί να προχωρήσει. Εξάλλου, οι νεαροί φαίνεται να κινούνται απειλητικά προς μέλη της Αστυνομίας, που έσπευσαν στο σημείο για να επιβάλουν την τάξη.

Οι νεαροί, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με κουκούλες και φανέλες, πετούσαν πέτρες και φλορέντζες στους αστυνομικούς, ενώ φαίνεται να τους εξύβριζαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία ανέφερε ότι γύρω στις 9.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δύο περιοχές στη Λεμεσό, υπήρχαν συγκεντρωμένα νεαρά πρόσωπα τα οποία έθεσαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο έσπευσε στη σκηνή, για κατάσβεση της φωτιάς.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν συγκεντρωμένα 20 περίπου νεαρά πρόσωπα, κάποια εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, ενώ με την άφιξη της Αστυνομίας άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και φλορέντζες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθως, σε προαύλιο Εκκλησίας, εντοπίστηκαν επίσης νεαρά πρόσωπα να στέκονται κοντά σε εστία φωτιάς, ενώ προκαλούσαν οχληρία και έριχναν κροτίδες. Με την άφιξη της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή, ενώ έγινε κατορθωτή η σύλληψη τεσσάρων εξ αυτών.

Τα τέσσερα πρόσωπα, οι τρεις ηλικίας 17 ετών και ο ένας ηλικίας 15 ετών, συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας