Παρασκευή 30 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε η Αστυνομία

  29/04/2021 13:30
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε η Αστυνομία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε η Αστυνομία

  29/04/2021 13:30

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε η Αστυνομία, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, καθώς και της επερχόμενης εορτής της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της Αστυνομίας Κύπρου, στις 05 Μαΐου.

Την αιμοδοσία διοργάνωσε η Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος.

Εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες, μέλη της Αστυνομίας, που υπηρετούν σε διάφορα τμήματα του Σώματος, μεταξύ των οποίων και Δόκιμοι Αστυνομικοί, μετείχαν στη σημερινή εκδήλωση, συμβάλλοντας στις προσπάθειες συλλογής μονάδων αίματος, για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Κατά την αιμοδοσία δόθηκαν συνολικά 49 μονάδες αίματος για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, για υποστήριξη της σημερινής ανθρωπιστικής εκδήλωσης, παρευρέθηκε στο χώρο όπου διεξαγόταν η αιμοδοσία, όπου και είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Δύναμης που μετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία προσφέροντας αίμα. Ευχαριστίες εξέφρασε επίσης προς τους λειτουργούς της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας για το έργο που επιτελούν.

Η σημερινή αιμοδοσία τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας