Στηρίζει 265 οικογένειες ενόψει Πάσχα η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων

Τα Τμήματα Κοινοτικής Αστυνόμευσης των Βρετανικών Βάσεων, ολοκλήρωσαν σήμερα τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες που διαμένουν σε κοινότητες της περιοχής τους.

Ανακοίνωση των ΒΒ αναφέρει ότι η συλλογή τροφίμων ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου, με τη στήριξη κοινοτικών φορέων και  εθελοντών, και σήμερα παραδόθηκαν τα τελευταία κιβώτια στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Β.Β, Chris Eyre, υπό την αιγίδα του οποίου τέθηκε η πρωτοβουλία, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί μέρος της δέσμευσης του, να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Το περασμένο Σάββατο, είχα το προνόμιο να συμμετάσχω στην περισυλλογή τροφίμων στις περιοχές Λεμεσού, Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ήταν τεράστια η γενναιοδωρία των Κυπρίων.

Η κοινοτάρχης Ασώματου, Έλενα Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε την Αστυνομία των Β.Β που «συνεχίζει να υποστηρίζει ευάλωτα άτομα και οικογένειες μέσω της φιλανθρωπικής εργασίας». Σημείωσε δε ότι, «υπάρχουν πολλές οικογένειες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, λόγω της  πανδημίας, και η υποστήριξη που παρέχεται κατά την περίοδο του Πάσχα εκτιμάται αφάνταστα».

Εξάλλου ο Τ/κ κοινοτάρχης Πύλας Veysal Guden, συνεχάρη την Αστυνομία των ΒΒ για την πρωτοβουλία να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και πρόσθεσε ότι «αυτό βελτίωσε τη συνεργασία και την ομαδική εργασία για να υποστηρίξουμε τις κοινότητες μας, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα όσο και κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού».

Ο Μιχάλης Καουνάς, κοινοτάρχης των Βρυσούλων και της Αχέριτου, είπε ότι «η Αστυνομία των Β.Β επέδειξε μια πολύπλευρη στρατηγική προσέγγιση για την υποστήριξη οργανώσεων και συμπολιτών που έχουν ανάγκη» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη