Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς που πήγαν να διαλύσουν το κορωνοπάρτι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, για την επίθεση σε αστυνομικούς που προσπάθησαν να διαλύσουν κορωνοπάρτι στην Πάφο, πέρασαν οι Αρχές. 

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων τρία πρόσωπα, ηλικίας 27, 26 και 25 ετών, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 47 ετών.

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων, διερευνώνται τα αδικήματα παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδισης μελών της Αστυνομίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, κοινής επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης, απειλής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και αδικήματα που αφορούσαν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.30 χθες βράδυ, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, ότι σε κοινό προαύλιο τριών οικιών σε περιοχή της Πάφου διεξαγόταν πάρτυ με μεγάλο αριθμό ατόμων, περίπολα της Αστυνομίας, αποτελούμενα από δύο μέλη της Αστυνομίας, ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, μετέβησαν στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστησαν πάρτι, επέστρεψε για δεύτερη φορά η Αστυνομία και… έπεσε ξύλο-Τραυματίες και συλλήψεις

Κατά την άφιξη τους στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι 20 – 25 πρόσωπα διασκέδαζαν και αφού εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια των οικιών, της έγιναν συστάσεις για άμεση συμμόρφωση με τα σχετικά διατάγματα και αποχώρηση των παρευρισκομένων.

Ακολούθως, μετά την πάροδο μισής ώρας περίπου, τα περίπολα κλήθηκαν εκ νέου για να μεταβούν στο εν λόγω σημείο, αφού σύμφωνα με τη σχετική πληροφόρηση το πάρτι συνεχιζόταν.

Κατά την άφιξη τους στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι παρέμειναν εκεί η 47χρονη, καθώς και άλλα επτά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον των μελών των περιπόλων, να τους κτύπησαν, να τους εξύβρισαν και να τους απείλησαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τα δύο μέλη της Αστυνομίας και το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ένας αστυφύλακας υπέστη κάταγμα αριστερού ώμου, ο δεύτερος αστυφύλακας υπέστη κάκωση κάτω χείλους, εκχύμωση τραχηλικής χώρας και εκχύμωση περιοφθαλμικής και το μέλος της Π.Υ. υπέστη εκδορά και εκχύμωση στο αριστερό βλέφαρο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους