To νέο έργο του CRS για τον Πρόεδρο στην Λευκωσία

Χτύπησε για άλλη μια φορά, ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης CRS στους δρόμους της Λευκωσίας, στέλνοντας με το έργο του και πάλι ένα μήνυμα, αυτή την φορά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Όπως φαίνεται στις πιο κάτω φωτογραφίες, ο Πρόεδρος θερμομετριέται και στην άλλη μεριά της οθόνης εμφανίζεται η λέξη «idiot». Ο καλλιτέχνης ανήρτησε τις εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται στην πανδημία και το Κυπριακό.

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Δεν είσαι ψεύτης κύριε Πρόεδρε, απλά είσαι ηλιθιος. Κανείς την χειρότερη διαχείριση πανδημίας που έγινε ποτέ. Τα μέτρα δεν εξυπηρετούν τίποτα και σε κανένα. Πραγματικά αγνοεισαι. Έχεις κάνει τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο με τις πράξεις σου. Αντί να περνεις παραδείγματα από άλλες χώρες εσύ εκεί το βιολι σου.

Τι πραγματικά σε νοιάζει αναρωτιέμαι. Το χρήμα ή το καλό του λαού σου. Στο κυπριακό είσαι γεμάτος υποσχέσεις για λύσεις αλλά μιλάς ξεκάθαρα για λύση δύο κρατών. Προσοχή στα θερμόμετρα Κύριε Πρόεδρε γιατί εκτός από την αληθινή θερμοκρασία μας δείχνουν και τι πραγματικά είμαστε.

Αλήθεια Κυπριακε λαέ σου αξίζει αυτός ο πρόεδρος? Πως τον αντέχεις άκομα? Ξύπνα, έχεις τον ηλιθιοτερο πρόεδρο όλων των εποχών. Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο χειρότερος εφιάλτης σας επέστρεψε, και καλά θα κάνετε όλοι βολεμένοι  να ξεβολευτειτε. Ο CRS είναι εδώ και θα σας κατατροπώσει μεσα απο την τέχνη του. Καποιοι με αγαπούν, κάποιοι με μισούν και κάποιοι πραγματικά αδιαφορούν. Και είπαμε προσοχή στα θερμόμετρα.»

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου