Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

To νέο έργο του CRS για τον Πρόεδρο στην Λευκωσία

  23/04/2021 08:14
To νέο έργο του CRS για τον Πρόεδρο στην Λευκωσία

To νέο έργο του CRS για τον Πρόεδρο στην Λευκωσία

  23/04/2021 08:14

Χτύπησε για άλλη μια φορά, ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης CRS στους δρόμους της Λευκωσίας, στέλνοντας με το έργο του και πάλι ένα μήνυμα, αυτή την φορά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Όπως φαίνεται στις πιο κάτω φωτογραφίες, ο Πρόεδρος θερμομετριέται και στην άλλη μεριά της οθόνης εμφανίζεται η λέξη «idiot». Ο καλλιτέχνης ανήρτησε τις εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται στην πανδημία και το Κυπριακό.

3883974021065476 idiot1

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Δεν είσαι ψεύτης κύριε Πρόεδρε, απλά είσαι ηλιθιος. Κανείς την χειρότερη διαχείριση πανδημίας που έγινε ποτέ. Τα μέτρα δεν εξυπηρετούν τίποτα και σε κανένα. Πραγματικά αγνοεισαι. Έχεις κάνει τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο με τις πράξεις σου. Αντί να περνεις παραδείγματα από άλλες χώρες εσύ εκεί το βιολι σου.

Τι πραγματικά σε νοιάζει αναρωτιέμαι. Το χρήμα ή το καλό του λαού σου. Στο κυπριακό είσαι γεμάτος υποσχέσεις για λύσεις αλλά μιλάς ξεκάθαρα για λύση δύο κρατών. Προσοχή στα θερμόμετρα Κύριε Πρόεδρε γιατί εκτός από την αληθινή θερμοκρασία μας δείχνουν και τι πραγματικά είμαστε.

Αλήθεια Κυπριακε λαέ σου αξίζει αυτός ο πρόεδρος? Πως τον αντέχεις άκομα? Ξύπνα, έχεις τον ηλιθιοτερο πρόεδρο όλων των εποχών. Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο χειρότερος εφιάλτης σας επέστρεψε, και καλά θα κάνετε όλοι βολεμένοι  να ξεβολευτειτε. Ο CRS είναι εδώ και θα σας κατατροπώσει μεσα απο την τέχνη του. Καποιοι με αγαπούν, κάποιοι με μισούν και κάποιοι πραγματικά αδιαφορούν. Και είπαμε προσοχή στα θερμόμετρα.»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας