Τον περίμεναν στο κύρτωμα που θα ελάττωνε ταχύτητα-Τρία τα τραύματα στο κεφάλι

Πάση θυσία νεκρό ήθελε ο εκτελεστής τον 34χρονο Μάριο Γεωργίου, γνωστό ως «Μαριούθκιας», ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας, μετά από ενέδρα θανάτου που του στήθηκε στον δρόμο Μενεού προς Περβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τους εκτελεστές στα ανοιχτά μέτωπα του «Μαριούθκια»-Ανακρίνονται πρόσωπα

Εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, οι δράστες είχαν κρυφτεί πίσω από τα κυπαρίσσια, αναμένοντας την κίτρινη Lamborghini με την οποία κινείτο ο 34χρονος, ο οποίος επέστρεφε στην οικία του μετά από το γυμναστήριο.

Ο εκτελεστής είχε στήσει καρτέρι στο σημείο του κυρτώματος του δρόμου, καθώς γνώριζε πως ο 34χρονος θα έπρεπε να ελαττώσει ταχύτητα για να το περάσει. Τότε, άνοιξε πυρ κατά του «Μαριούθκια» από την αντίθετη πλευρά του δρόμου προς την πλευρά του οδηγού, με το επικρατέστερο σενάριο να αναφέρει πως κινήθηκε πεζός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος φέρει τραύματα  στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Ωστόσο, ο αριθμός των σφαιρών που έπληξαν το θύμα, θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. 

Μετά τα πυρά που δέχθηκε ο 34χρονος, το όχημα του κατέληξε σε κυπαρίσσι. Αμέσως, ο εκτελεστής τράπηκε σε φυγή με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, ενώ άγνωστο παραμένει εάν σε αυτή επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο εκτελούσε χρέη οδηγού.

Μέλη του Εγκληματολογικού, με το πρώτο φως της ημέρας βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος για συλλογή τεκμηρίων, ενώ όπως διαφαίνεται από τις φωτογραφίες, χτενίζουν το χωράφι στο οποίο παραμόνευε ο εκτελεστής, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία που ενδεχομένως να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ ψάχνουν μαρτυρίες από γείτονες, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται σε πολύ κοντινό σημείο από τη σκηνή του εγκλήματος.

Παράλληλα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, άρχισαν να ανακρίνουν διάφορα πρόσωπα με τα οποία ο 34χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να προκύπτει οτιδήποτε.

Ο 34χρονος απασχόλησε για διάφορες υποθέσεις τις Αρχές, με τους ανακριτές να θεωρούν δεδομένο προς πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Υπενθυμίζεται πως για προστασία του 34χρονου είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι ενδεχομένως να αποτελούσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε τη Lamborghini λίγες ώρες πριν την εκτέλεση του-Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου

 

 

  ​

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί