Ψάχνουν τους εκτελεστές στα ανοιχτά μέτωπα του «Μαριούθκια»-Ανακρίνονται πρόσωπα

Στα μέτωπα που είχε ανοιχτά ψάχνει τους δράστες της γκανγκστερικής δολοφονίας που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα, με θύμα τον 34χρονο Μάριο Γεωργίου, γνωστό ως «Μαριούθκια», το όνομα του οποίου έφερε το νέο συμβόλαιο θανάτου, που φαίνεται να ανέλαβαν επαγγελματίες εκτελεστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε τη Lamborghini λίγες ώρες πριν την εκτέλεση του-Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου

Η Αστυνομία άρχισε από χθες βράδυ να ανακρίνει πρόσωπα και να εξετάζει το άλλοθι τους, με τους οποίους ο 34χρονος είχε ανοιχτά μέτωπα, ενώ οι καταθέσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οτιδήποτε στα χέρια των ανακριτών που να τους οδηγεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, παρά μόνο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Με το πρώτο φως της ημέρας, επανίρχησαν στη σκηνή οι έρευνες του Εγκληματολογικού, ώστε να συλλεχθούν τεκμήρια από τη σκηνή, ενώ ήδη έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαπιστωθεί εάν καταγράφηκαν οι κινήσεις του δράστη ή των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του 34χρονου-Καλά διαβασμένοι οι εκτελεστές

Οι ανακριτές θα ψάξουν απαντήσεις και στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 34χρονου, εναντίον του οποίου μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες για δολοφονία του, για αυτό η Αστυνομία είχε λάβει μέτρα ασφαλείας.

Ωστόσο, οι εκτελεστές, ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν πως ο 34χρονος είχε αποχωρήσει από το γυμναστήριο και επέστρεφε στην οικία του, από την διαδρομή που ακολουθούσε καθημερινώς, κρατώντας το όχημα μάρκας Lamborghini. Για αυτό, ήταν κρυμμένοι σε κυπαρίσσια στο σημείο του δρόμου Μενεού προς Περβόλια και όταν αντιλήφθηκαν το κίτρινο όχημα, άνοιξαν πυρ κατά του 34χρονου, από την απέναντι πλευρά του δρόμου, γαζώνοντας τον και τραυματίζοντας τον θανάσιμα, ενώ ακολούθως, χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι με την μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα τους. 

Η δολοφονία του 34χρονου σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και άρχισαν έρευνες, ενώ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 34χρονος απασχόλησε για διάφορες σοβαρές υποθέσεις της Αστυνομίας, ενώ ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γκανγκστερική δολοφονία, νεκρός ο 34χρονος-Ξεκαθάρισμα λογαριασμών (pics)

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, θα καταδείξει τον αριθμό πυροβολισμών που πέτυχε ο εκτελεστής στο θύμα. Από την αυτοψία διαφάνηκε πως το θύμα φέρει τραύματα από αριθμό σφαιρών στο κεφάλι και τα δύο χέρια.

 

 

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα
Ενώπιον της Βουλής πρόταση νόμου για ποινές σε ακτιβιστές που κυνηγούν τους... κυνηγούς
Στο εδώλιο για κλοπή 77 ευρώ από παγκάρι, υποστήριξε πως τα είχα ανάγκη-«Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω»
Οι επικίνδυνες παραλίες, οι πολίτες που αγνοούν τον κίνδυνο και οι ενέργειες διάσωσης του ΚΣΕΔ
Μοιάζει με... πόλεμο η προσφυγή για παύση Ελεγκτή-Το deja vu με πρωταγωνιστές της υπόθεσης Ρίκκου