Πήρε τη Lamborghini λίγες ώρες πριν την εκτέλεση του, το γνώριζαν οι δράστες-Πώς στήθηκε η ενέδρα

Κρυμμένοι στα κυπαρίσσια φαίνεται πως ήταν οι εκτελεστές που γάζωσαν το όχημα του 34χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δεύτερα και εναντίον του υπογράφηκε συμβόλαιο θανάτου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία για νεκρό πρόσωπο, δόθηκε γύρω στις 21:15 και αμέσως μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο δρόμο Μενεού, όπου και εντόπισαν νεκρό τον 34χρονο.

Από τις προκαταρτικές έρευνες, φαίνεται ότι άγνωστος ή άγνωστοι που γνώριζαν καλά τις κινήσεις του 34χρονου, του έστησαν καρτέρι στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια, ενώ ήταν κρυμμένοι σε κυπαρίσσια στο σημείο του δρόμου. 

 

Ο 34χρονος είχε αποχωρήσει από το γυμναστήριο και επέστρεφε στην οικία του, ακολουθώντας τη συνηθισμένη διαδρομή. Ο εκτελεστής που γνώριζε το όχημα, με το οποίο διακινείτο ο 34χρονος, στην θέα του άνοιξε πυρ, γαζώνοντας το αυτοκίνητο του, ενώ οι σφαίρες έπληξαν το σώμα του 34χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός. Ο εκτελεστής ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. 

Σημειώνεται πως, το όχημα μάρκας Lamborghini, με το οποίο κινείτο ο 34χρονος, το είχε πάρει σήμερα, λίγες ώρες, πριν τη δολοφονία του, γεγονός που εξετάζεται από την Αστυνομία, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή. 

Αμέσως στο σημείο, έσπευσαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και μέλη του Εγκληματολογικού διεξήγαγαν έρευνες για συλλογή τεκμηρίων. Επίσης, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν καταγράφηκαν οι κινήσεις του δράστη ή των δραστών, οι οποίοι όπως προκύπτει φαίνεται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ήταν καλά διαβασμένοι. 

Στο σημείο για αυτοψία έχουν κληθεί και οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Την ίδια ώρα, ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη, ενώ άρχισαν ήδη να ανακρίνονται διάφορα πρόσωπα, με τα οποία ο 34χρονος είχε ανοικτούς λογαριασμούς. 

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι ο 34χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. «Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης, γίνονται διάφορες εξετάσεις σε διάφορες κατευθύνσεις». 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον περασμένο Ιανουάριο η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ενδεχομένως ο 34χρονος να αποτελεί στόχος εγκληματικής ενέργειας, ενώ μετά από έρευνες είχε κατασχεθεί οπλισμός που εντοπίστηκε σε χωράφι. Μάλιστα, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη λήψη μέτρων ασφαλείας, αφού ο 34χρονος δεχόταν απειλές.

Η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο, πως τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ φαίνεται πως εναντίον του 34χρονου είχε υπογραφεί συμβόλαιο θανάτου. Σημειώνεται πως, ο 34χρονος απασχόλησε για διάφορες υποθέσεις τις Αρχές, ενώ το όνομα του ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις. 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

 

  

  

 

  

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης του στρατιώτη στη Λευκωσία
Βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Ανέβαζαν βίντεο στο διαδίκτυο από το Πουρνάρα και ενημέρωναν διακινητές για την άφιξη μεταναστών
Στρατιώτης έπεσε σε γκρεμό στη Λευκωσία-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης