Καταγγελία για βρέφος μόνο σε αυτοκίνητο-«Κατάφερα να ανοίξω, ήταν φυρμένο στο κλάμα»

Μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έκανε λόγο για ένα βρέφος μόνο του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο και με το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό, έθεσε σε κινητοποίηση κοινωνία και Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε γυναίκα, χθες το απόγευμα, ανέφερε πως καθώς έβγαινε από μία υπεραγορά και ήταν έτοιμη να βάλει τα ψώνια στο αυτοκίνητό της, άκουσε ένα κλάμα μωρού από το διπλανό αυτοκίνητο. Επρόκειτο για νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο, στη ζέστη, καλυμμένο με κουβέρτα μέχρι το πρόσωπο, τις πόρτες κλειδωμένες και το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό.

«Μονομιάς προσπάθησα να βάλω το χέρι μου από το παράθυρό να φτάσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν φορούσε τον αγκώνα μου να περάσει. Ξανά προσπάθησα το έσπρωξα με δύναμη να μπει και κατάφερα και άνοιξα την πόρτα. Ξεσκέπασα το μωρό, φυρμένο στο κλάμα και στο δρώμα και το παίρνω αγκαλιά».

Όπως ανέφερε η κοπέλα, τότε έτρεξαν άλλοι να γυρέψουν την μητέρα του μωρού μέσα στην υπεραγορά αλλά με καθυστέρηση.

«Το κρατούσα 20 λεπτά κι ακόμα να φανεί η μάνα του μωρού κι ο Θεός ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί πριν το δω εγώ. Τελικά εμφανίζεται, έτσι χαλαρά, με τον άντρα της κι άλλα 2 μωρά (αλλοδαποί). Τα 2 μπορούσε να τα πάρει το τρίτο που ήταν και βρέφος το άφησε στο αυτοκίνητο μόνο του!! Σκεφτείτε τι μπορούσε να πάθει το μωρό αν δεν το έβλεπα, ούτε να το σκεφτώ μπορώ. Και εγώ ρωτώ αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν νου στον εγκέφαλο τους; Έχουν την αίσθηση τι σημαίνει να είσαι γονιός; Τι να πω άλλο, λυπάμαι πραγματικά και ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο σωστό τόπο την κατάλληλη στιγμή και βρέθηκα εκεί να βοηθήσω και να σώσω το μωρό!».

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού αρκετοί χρήστες είχαν στείλει στο λογαριασμό της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εν λόγω ανάρτηση. Αμέσως, επικοινώνησαν με την κοπέλα, η οποία έδωσε κατάθεση και διαφάνηκε πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής, σε υπεραγορά στη Λεμεσό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναζητούν τους γονείς, για να πάρουν κατάθεση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά