Στο Δικαστήριο ιδιοκτήτης σωματείου που παραβίασε τα διατάγματα και λειτουργούσε παράνομα

Σε 155 καταγγελίες ατόμων και 2 ιδιοκτητών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 06:00 την Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 9.594 έλεγχοι και προέκυψαν δύο καταγγελίες υποστατικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια καφετέρια στη Λάρνακα, η οποία εξυπηρετούσε πελάτες σε εσωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να επιδώσει εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ. Εξάλλου, ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να παρουσιαστεί ο ιδιοκτήτης σωματείου στην Πάφο, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα για τη λειτουργία των σωματείων.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.063 έλεγχοι και προέκυψαν 26 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.019 έλεγχοι με 71 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.291 έλεγχοι με 16 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού, ενώ στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 694 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού. Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.191 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 891 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 409 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν έξι καταγγελίες πολιτών. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 36 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Σοβαρή αμέλεια και ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα καταγγέλλει η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου
Χαραλαμπίδου: Βασικός ο ρόλος των κοινοβουλίων για καταπολέμηση διαφθοράς
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
«Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει»-Οι προκλήσεις ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών
Κόβει τη κουβέντα ο Πρόεδρος για την κόντρα Εισαγγελίας με Ελεγκτή-«Δεν είμαι εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας»