Ομολόγησε πως σκότωσε τη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα ο 32χρονος Αιγύπτιος

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου, σε χωράφι εντός της νεκρής ζώνης, στην περιοχή Αθηένου-Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 32χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος είχε συλληφθεί, καθώς θεωρείτο ύποπτος για το φόνο της άτυχης γυναίκας, σε θεληματική του κατάθεση, στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, ομολόγησε το έγκλημά του. 

Μάλιστα, ο νεαρός αποκάλυψε ότι σκότωσε την σύντροφό του στο διαμέρισμά του, μετά από ένα καυγά που είχαν, ενώ στη συνέχεια την πέταξε σε φρεάτιο. Η ομολογία του ήταν μονόδρομος, αφού εναντίον του υπήρχαν στοιχεία και μαρτυρίες που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία που έλαβαν την Πέμπτη 1η Απριλίου, οι Αρχές μετέβησαν σε χωράφι, που βρίσκεται πλησίον της οικίας όπου διαμένει ο 32χρονος φερόμενος δράστης και εντόπισαν τη βαλίτσα και την παρέλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις… Βαλίτσα με ματωμένα ρούχα κοντά στην οικία του 32χρονου

Όπως διαφάνηκε από τις έρευνες που διενήργησαν οι Αρχές, στη βαλίτσα υπήρχαν ματωμένα ρούχα, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί κατά πόσον συνδέονται με το φόνο της γυναίκας.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη δύο πρόσωπα, ηλικίας 31 και 36 ετών. Εξάλλου, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μερικά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του θύματος, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στο παζλ της υπόθεσης, θα διαδραματίσει η ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης γυναίκας, καθώς λόγω του γεγονότος είναι σε κατάσταση μουμιοποίησης, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να εξευρεθούν στοιχεία. Για το λόγο αυτό, η νεκροτομή διακόπηκε ήδη τρεις φορές και η διαδικασία συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το θύμα φαίνεται να δολοφονήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες και η σορός της πετάχτηκε σε υπόνομο στο κέντρο της Λευκωσίας. Επιπλέον, λίγες ημέρες προτού εντοπιστεί στο χωράφι στη νεκρή ζώνη, φαίνεται να μεταφέρθηκε και να θάφτηκε εκεί.

Μάλιστα, οι ύποπτοι επέστρεψαν στο χωράφι τις επόμενες μέρες, έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ, με σκοπό να κάψουν το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες