Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν του πώλησε όπλο και μπήκε με το διπλοκάμπινο στο μαγαζί του-Έκλεψε οικία και αποθήκη

  08/04/2021 08:53
Δεν του πώλησε όπλο και μπήκε με το διπλοκάμπινο στο μαγαζί του-Έκλεψε οικία και αποθήκη

Δεν του πώλησε όπλο και μπήκε με το διπλοκάμπινο στο μαγαζί του-Έκλεψε οικία και αποθήκη

  08/04/2021 08:53

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 26 ετών, κατοίκου Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην Πάφο. Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του 26χρονου, αφορούν μεταξύ άλλων τρεις διαρρήξεις κτηρίων και κλοπές, κλοπή αυτοκινήτου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Οι υποθέσεις καταγγέλθηκαν χθες στην Αστυνομία από τρεις κατοίκους Πάφου, οι οποίοι ανέφεραν ότι μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 7 Απριλίου 2021, άγνωστοι διέρρηξαν τα υποστατικά τους και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, καθώς και ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των πιο πάνω ημερομηνιών διαρρήχθηκε η οικία 68χρονου, στην Πάφο, με αποτέλεσμα να κλαπούν από αυτή, ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά διάρρηξη αποθήκης, που βρίσκεται στην αυλή οικίας στην Πάφο, από την οποία κλάπηκε μια χορτοκοπτική μηχανή. Ενώ η Τρίτη καταγγελία, αφορά διάρρηξη εργαστηρίου ραπτικής, επίσης στην Πάφο, από όπου κλάπηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη οπλουργείου, στην Πάφο, ότι το πρωί χθες, άγνωστος άνδρας, μετέβη στην οικία του και απαιτούσε από τον παραπονούμενο να του πουλήσει ένα κυνηγετικό όπλο. Αφού ο παραπονούμενος αρνήθηκε, ο άγνωστος φέρεται να μετέβη στο οπλουργείο του παραπονούμενου, που εφάπτεται της οικίας, και να προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη πόρτα του, με τη χρήση γεωργικών εργαλείων.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού ο άγνωστος δεν κατάφερε να σπάσει την πόρτα, έφυγε από τη σκηνή. Επέστρεψε ωστόσο, λίγο αργότερα οδηγώντας διπλοκάμπινο όχημα, με το οποίο φέρεται να προσέκρουσε στην προθήκη του οπλουργείου προκαλώντας διάφορες ζημιές. Ακολούθως ο άγνωστος εγκατέλειψε τη σκηνή, οδηγώντας το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από αστυνομικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το διπλοκάμπινο όχημα, που χρησιμοποίησε ο δράστης, ήταν αυτό που κλάπηκε από την οικία του 68χρονου, το προηγούμενο βράδυ. Το όχημα εντοπίστηκε αργότερα την ίδια μέρα εγκαταλελειμμένο, σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 26χρονου κατοίκου Πάφου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 26χρονος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην οικία του. Συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του υπόπτου διάταγμα οκταήμερης κράτησης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας