Ραγδαίες εξελίξεις… Βαλίτσα με ματωμένα ρούχα κοντά στην οικία του 32χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου, σε χωράφι εντός της νεκρής ζώνης, στην περιοχή Αθηένου-Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβαν την Πέμπτη 1η Απριλίου, οι Αρχές μετέβησαν σε χωράφι, που βρίσκεται πλησίον της οικίας όπου διαμένει ο 32χρονος φερόμενος δράστης και εντόπισαν τη βαλίτσα και την παρέλαβαν.

Όπως διαφάνηκε από τις έρευνες που διενήργησαν οι Αρχές, στη βαλίτσα υπήρχαν ματωμένα ρούχα, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί κατά πόσον συνδέονται με το φόνο της γυναίκας.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος, αναμένεται να περάσει εκ νέου από ανάκριση, με τις Αρχές να ευελπιστούν ότι έχοντας στο χέρι τους επιπρόσθετα στοιχεία, θα τον οδηγήσουν σε ομολογία.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, τόσο ο 32χρονος, όσο και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 36 και 31 χρόνων, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Εξάλλου, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μερικά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του θύματος, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στο παζλ της υπόθεσης, θα διαδραματίσει η ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης γυναίκας, καθώς λόγω του γεγονότος είναι σε κατάσταση μουμιοποίησης, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να εξευρεθούν στοιχεία. Για το λόγο αυτό, η νεκροτομή διακόπηκε ήδη τρεις φορές και η διαδικασία συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το θύμα φαίνεται να δολοφονήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες και η σορός της πετάχτηκε σε υπόνομο στο κέντρο της Λευκωσίας. Επιπλέον, λίγες ημέρες προτού εντοπιστεί στο χωράφι στη νεκρή ζώνη, φαίνεται να μεταφέρθηκε και να θάφτηκε εκεί.

Μάλιστα, οι ύποπτοι επέστρεψαν στο χωράφι τις επόμενες μέρες, έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ, με σκοπό να κάψουν το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα
Ενώπιον της Βουλής πρόταση νόμου για ποινές σε ακτιβιστές που κυνηγούν τους... κυνηγούς
Στο εδώλιο για κλοπή 77 ευρώ από παγκάρι, υποστήριξε πως τα είχα ανάγκη-«Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω»
Οι επικίνδυνες παραλίες, οι πολίτες που αγνοούν τον κίνδυνο και οι ενέργειες διάσωσης του ΚΣΕΔ
Μοιάζει με... πόλεμο η προσφυγή για παύση Ελεγκτή-Το deja vu με πρωταγωνιστές της υπόθεσης Ρίκκου
Πρώτη στην ΕΕ στις νέες αιτήσεις ασύλου κατ' αναλογία με τον πληθυσμό η Κύπρος τον Ιανουάριο
Σύγκρουση οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μία λωρίδα
Ενημέρωσε τον INTOSAI για την συνέντευξη Αγγελίδη ο Γενικός Ελεγκτής
Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο της οκτάχρονης-Περιμένει τον ιατρικό φάκελο