Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Λύνει το γρίφο η νεκροτομή για το πώς δολοφονήθηκε η 38χρονη, ψάχνουν τον τόπο

  26/03/2021 11:26
Λύνει το γρίφο η νεκροτομή για το πώς δολοφονήθηκε η 38χρονη, ψάχνουν τον τόπο

Λύνει το γρίφο η νεκροτομή για το πώς δολοφονήθηκε η 38χρονη, ψάχνουν τον τόπο

  26/03/2021 11:26

Διακόπηκε για δεύτερη φορά η νεκροτομή επί της σορού του θύματος του άγριου φονικού, το οποίο εντοπίστηκε την Τρίτη, θαμμένη σε χωράφι στην Αθηένου, και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για 38χρονη Ουκρανή που διέμενε εδώ και χρόνια στην Κύπρο, η οποία ωστόσο δεν είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφίγγουν τον κλοιό στους υπόπτους για το φόνο, τους οδηγούν σε μονόδρομο

Οι τρεις που συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση, εξακολουθούν να αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλο, με την Αστυνομία να έχει στα χέρια της στοιχεία που τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φερόμενος δολοφόνος φαίνεται να είναι ο 32χρονος Αιγύπτιος, τον οποίο μαρτυρίες δείχνουν ως τον σύντροφο και συγκάτοικο του θύματος, ενώ οι άλλοι δύο, 31 και 36 ετών, φαίνεται να είχαν εμπλοκή στη συγκάλυψη του εγκλήματος, με κάμερες ασφαλείας να τους τοποθετούν στο φρεάτιο που ήταν πεταγμένο το πτώμα, πριν την μεταφορά του στο χωράφι. Υπενθυμίζεται, πως αφού την έθαψαν στο συγκεκριμένο μέρος, τις επόμενες μέρες οι ύποπτοι επέστρεψαν στο σημείο, ώστε να κάψουν τη σορό με καυστικό οξύ.

Οι ανακριτές αναμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που παρέλαβαν από διάφορους χώρους όπου διενήργησαν έρευνες, μεταξύ των οποίων και στο διαμέρισμα του 32χρονου που βρίσκεται σε κοντινό σημείο από το φρεάτιο, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο χώρος διάπραξης του εγκλήματος.

Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα, είναι κάτι που ενδεχομένως να απαντηθεί από τη νενομισμένη νεκροτομή που συνεχίζεται σήμερα επί της σορού της 38χρονης από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ άγνωστο παραμένει και το κίνητρο του δράστη.

Η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα, ενώ για κατάθεση κλήθηκαν ο εργοδότης της 38χρονης και μια φίλη της, οι οποίοι ανέφεραν πως είχαν χάσει τα ίχνη της εδώ και μήνες. Κάτι, που επιβεβαιώνει και τα στοιχεία των ανακριτών, σε ότι αφορά τον χρόνο διάπραξης του εγκλήματος, ο οποίος προσδιορίζεται περίπου έξι μήνες προηγουμένως.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι τρεις ύποπτοι αναμένεται να περάσουν από νέα ανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πότε, πού, πώς και γιατί... Κλειδί για το άγριο φονικό ο πληροφοριοδότης

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας