Πολύωρη η νεκροτομή στη μουμιοποιημένη σορό-Συνεχίζεται αύριο

Διακόπηκε η πολύωρη νεκροτομή επί της σορού του θύματος του άγριου φονικού, το οποίο εντοπίστηκε την Τρίτη στη νεκρή ζώνη, μεταξύ Λουρουτζίνας και Αθηένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλύψεων συνέχεια… Επέστρεψαν στο χωράφι για να ρίξουν καυστικό οξύ στο θύμα

Τη νεκροτομή διενήργησαν, οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι το θύμα είναι σε κατάσταση μουμιοποίησης, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να εξευρεθούν στοιχεία, που θα οδηγήσουν στα αίτια θανάτου. Για το λόγο αυτό, η νεκροτομή θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στο νήμα, που θα ξετυλίξει το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι, «έχουν εξασφαλιστεί διάφορα τεκμήρια, τα οποία έχουν παραληφθεί για επιστημονικές εξετάσεις. Περισυλλέγουμε μαρτυρία για να διακριβωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί και να αποκρυσταλλωθεί μια εικόνα όσον αφορά τα γεγονότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πότε, πού, πώς και γιατί... Κλειδί για το άγριο φονικό ο πληροφοριοδότης

Όσον αφορά τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση, ηλικίας 32, 31 και 36 ετών, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον Δικαστήριού, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για οκτώ ημέρες.

Ο 32χρονος, που συνελήφθη πρώτος, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος, δείχνει εμπλοκή του δεύτερου υπόπτου, ενώ ο δεύτερος δείχνει εμπλοκή 32χρονου. Παράλληλα, ο 32χρονος ισχυρίζεται πως ο δεύτερος ύποπτος είχε σχέση με το θύμα, ενώ αυτός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως ο 32χρονος διατηρούσε σχέση με το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την είχαν θαμμένη σε υπόνομο εδώ και μήνες-Στο κάδρο των υπόπτων άλλοι δύο  

Ως εκ τούτου, οι ανακριτές καλούνται να λύσουν τον γρίφο για το τι ισχύει και τι όχι από τα λεγόμενα των υπόπτων. Εξάλλου, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και την ταυτότητα του θύματος, το οποίο ήταν σε κατάσταση μουμιοποίησης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία πάντως, το θύμα φαίνεται να δολοφονήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες πριν και η σορός της είχε πεταχτεί σε υπόνομο στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί φαίνεται να παρέμεινε όλους αυτούς τους μήνες, μέχρι πριν από μερικές μέρες, όπου η σορός της μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο χωράφι που εντοπίστηκε.

Αφότου θάφτηκε, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου οι ύποπτοι επέστρεψαν στο χωράφι τις επόμενες μέρες, έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ, με σκοπό να κάψουν το θύμα. Σε αυτή την ενέργεια φαίνεται να ήταν και η εμπλοκή του τρίτου προσώπου, ωστόσο οι Αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Κλειδί στην υπόθεση θεωρείται η μαρτυρία του πληροφοριοδότη, που μίλησε στις Αρχές και οδήγησε την Αστυνομία στην αποκάλυψη του εγκλήματος, αφού φαίνεται να είναι πρόσωπο που γνώριζε πράγματα, εξού και εντοπίστηκε το πτώμα και η Αστυνομία προέβη άμεσα στη σύλληψη του υπό αριθμό ένα υπόπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας-«Οργώνουν» το χωράφι για τεκμήρια

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές