Αποκαλύψεων συνέχεια… Επέστρεψαν στο χωράφι για να ρίξουν καυστικό οξύ στο θύμα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 31, 32 και 36 ετών, σε σχέση με το άγριο φονικό με θύμα γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε χωράφι στη νεκρά ζώνη μεταξύ Λουρουτζίνας και Αθηένου.

Ανακρινόμενοι οι τρεις ύποπτοι προβάλλουν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ωστόσο εναντίον τους υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος δείχνει εμπλοκή του δεύτερου υπόπτου, ενώ ο δεύτερος δείχνει εμπλοκή 32χρονου. Επίσης, ο 32χρονος ισχυρίζεται πως ο δεύτερος ύποπτος είχε σχέση με το θύμα, ενώ αυτός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως ο 32χρονος διατηρούσε σχέση με το θύμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πότε, πού, πώς και γιατί... Κλειδί για το άγριο φονικό ο πληροφοριοδότης

Η Αστυνομία αιτήθηκε στο Δικαστήριο την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους για οκτώ ημέρες, αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον  των Αρχών υπάρχει υλικό που εξετάζεται, μεταξύ αυτού και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ θα ζητηθεί η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την είχαν θαμμένη σε υπόνομο εδώ και μήνες-Στο κάδρο των υπόπτων άλλοι δύο 

 

Μήνες πίσω οι έρευνες

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της μερικά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του θύματος, ωστόσο διενεργούνται εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων της.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το θύμα φαίνεται να δολοφονήθηκε περίπου έξι μήνες πριν και η σορός της είχε πεταχτεί σε υπόνομο στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί φαίνεται να παρέμεινε όλους αυτούς τους μήνες μέχρι πριν από μερικές μέρες, όπου η σορός της μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο χωράφι που εντοπίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας-«Οργώνουν» το χωράφι για τεκμήρια

Επέστρεψαν στο χωράφι

Ο 32χρονος, που διατηρούσε σχέση με το θύμα, φέρεται ως το πρόσωπο που τη σκότωσε, ενώ οι άλλοι δυο τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι τα πρόσωπα που βοήθησαν στη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου οι ύποπτοι αφού μετέφεραν και έθαψαν το θύμα στο χωράφι, επέστρεψαν ξανά στις επόμενες μέρες, έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ με σκοπό να κάψουν το θύμα. Σε αυτή την ενέργεια φαίνεται να ήταν και η εμπλοκή του τρίτου προσώπου, ωστόσο οι Αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Κλειδί στην υπόθεση αποτελεί ο πληροφοριοδότης που μίλησε στις Αρχές και οδήγησε την Αστυνομία στην αποκάλυψη του εγκλήματος, αφού φαίνεται να είναι πρόσωπο που γνώριζε πράγματα, εξού και εντοπίστηκε το πτώμα και η Αστυνομία προέβη άμεσα στη σύλληψη του υπό αριθμό ένα υπόπτου.

Σε ότι αφορά τα κίνητρα μέχρι στιγμής αυτά παραμένουν άγνωστα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα θα διαφανεί κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργείτε σήμερα από τους ιατροιδκαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Επίσης, ενώπιον των Αρχών, υπάρχουν τεκμήρια που εντοπίστηκαν  και παραλήφθηκαν από διάφορους χώρους όπου διενεργήθηκαν έρευνες και τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, με τους ανακριτές να ευελπιστούν ότι θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

 

Δειτε Επισης

Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης