Πότε, πού, πώς και γιατί... Κλειδί για το άγριο φονικό ο πληροφοριοδότης

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ του φρικτού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε μήνες μετά, με θύμα γυναίκα, η οποία βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι στη νεκρή ζώνη, μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, στήνουν οι ανακριτές της υπόθεσης, οι έρευνες των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη, με σκοπό την εξιχνίαση της δολοφονίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την είχαν θαμμένη σε υπόνομο εδώ και μήνες-Στο κάδρο των υπόπτων άλλοι δύο 

Στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται μέχρι στιγμής τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων υπάρχουν στοιχεία που του συνδέουν με άγριο φονικό, το οποίο φαίνεται να διαπράχθηκε μήνες προηγουμένως και να αποκαλύφθηκε χθες, μετά από πληροφορία που έφθασε ενώπιον των Αρχών από πρόσωπο που αποφάσισε να ανοίξει τον δρόμο της εξιχνίασης ενός εγκλήματος που παρέμεινε θαμμένο. 

Μετά τον εντοπισμό του πτώματος, το οποίο είχε μεταφερθεί και θαφτεί στο συγκεκριμένο χωράφι, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος διατηρούσε σχέση με το θύμα και φέρεται, με βάση τα στοιχεία, ως το πρόσωπο που σκότωσε τη γυναίκα, ενώ οι άλλοι δύο ύποπτοι, 31 και 36 ετών,φαίνεται να είχαν εμπλοκή στην συγκάλυψη του εγκλήματος.   

Ο 32χρονος, ανακρινόμενος ανέφερε μερικά στοιχεία του θύματος, αρνούμενος ωστόσο τη διάπραξη της δολοφονίας, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ενώ παράλληλα δημιουργούν ερωτήματα. Ανάμειξη στα όσα τους καταλογίζονται, αρνούνται και οι άλλοι δύο ύποπτοι. 

Και οι τρεις συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους. ​

Για μήνες σε υπόνομο

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, η δολοφονία φαίνεται να διαπράχθηκε περίπου έξι μήνες προηγουμένως και το θύμα βρισκόταν σε υπόνομο στην είσοδο της Λευκωσίας, ενώ μόλις πριν μερικές ημέρες, είχε μεταφερθεί στο χωράφι.

Παράλληλα, εκτιμάται πως μετά τη διάπραξη του φόνου και για τη μεταφορά της σορού είχαν εμπλοκή και άλλα πρόσωπα πέραν του δράστη.

Σημειώνεται ότι γεωργός, είχε μεταβεί τη Δευτέρα στο χωράφι για να οργώσει, με αποτέλεσμα να ξεθάψει άθελα του το θύμα, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί οτιδήποτε, ενώ την Τρίτη, έφθασε ενώπιον των Αρχών η πληροφορία που έδινε πλήρη κατεύθυνση στις Αρχές. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης, διενήργησαν έρευνες σε διάφορα σημεία και υποστατικά όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ αναζητήθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία τέθηκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών. 

Φως στα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης, θα ρίξει και η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ πιθανόν να κληθούν και ανθρωπολόγοι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θαμμένη δολοφονία, η μεταφορά του πτώματος και ο γρίφος στο χρόνο του φόνου

Πότε, πού, πώς και το γιατί...

Το πότε, πού, πώς και το γιατί διαπράχθηκε το έγκλημα, είναι τα βασικά ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι ανακριτές της υπόθεσης, οι οποίοι θεωρούν πως απαντήσεις θα δώσουν οι ύποπτοι, αφού τα στοιχεία που προκύπτουν εναντίον τους, εκτιμάται πως θα οδηγήσει κάποιο σε ομολογία.

Παράλληλα, γρίφος αποτελούν τα κίνητρα της δολοφονίας, με τον πληροφοριοδότη που μίλησε, να αποτελεί κλειδί στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 

Την ίδια ώρα, οι Αρχές διερευνούν εξετάσεις για ταυτοποίηση της γυναίκας και κατά πόσο βρισκόταν στην λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα, με τις πρώτες ενδείξεις, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, να μην έχει καταγγελθεί η εξαφάνιση της.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας-«Οργώνουν» το χωράφι για τεκμήρια

 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ