Η θαμμένη δολοφονία, η μεταφορά του πτώματος και ο γρίφος στο χρόνο του φόνου

Ένα άγριο φονικό, έκρυβε ο πρόχειρος τάφος σε χωράφι, που ήταν θαμμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δολοφονία πίσω από το πτώμα, συνελήφθη 32χρονος-Βρέθηκε θαμμένη η σορός

Ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν η Αστυνομία μετά από πληροφορία, έσπευσε σε χωράφι, στη νεκρή ζώνη, μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, όπου εντόπισε το πτώμα γυναίκας.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη του εγκληματολογικού και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το θύμα έφερε κτυπήματα και βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κάτι που οδήγησε τις Αρχές, ότι επρόκειτο για έγκλημα που διαπράχθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Μέλη της Αστυνομίας, «όργωσαν» το χωράφι σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν ίχνη και τεκμήρια, που θα ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας-«Οργώνουν» το χωράφι για τεκμήρια

Άμεση σύλληψη 32χρονου

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 32χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα και υποβάλλεται σε ανάκριση.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, το έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε σε άλλο μέρος, ωστόσο η σορός μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο συγκεκριμένο χωράφι, τις τελευταίες ημέρες.

Σημειώνεται ότι γεωργός, στον οποίο ανήκει το χωράφι, είχε μεταβεί τη Δευτέρα στο χωράφι του, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ωστόσο, όπως ανέφερε δεν είχε δει οτιδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας-Τα σενάρια ενώπιον των Αρχών

Σημειώνεται ότι το χωράφι είναι απομονωμένο και δεν υπάρχουν υποστατικά ή δρόμοι, που να καλύπτονται από κάμερες ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πτώμα σε χωράφι, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα-Σε συναγερμό οι Αρχές

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της σορού, οι ανακριτές εκτιμούν ότι η δολοφονία διαπράχθηκε εβδομάδες προηγουμένως και ως εκ τούτου, αξιολογούν διάφορες πληροφορίες και στοιχεία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο χώρος της διάπραξης του φόνου. Στο πλαίσιο αυτό, οι έρευνες των αρχών, προχωρούν και σε άλλα σημεία.

Στο μικροσκόπιο ελλείποντα πρόσωπα

Την ίδια ώρα, οι Αρχές διενεργούν εξετάσεις, ώστε να ταυτοποιηθεί το πτώμα της γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι αλλοδαπή.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται η λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα, ενώ οι ανακριτές αναζητούν πληροφορίες και στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

Σημειώνεται πως εναντίον του 31χρονου που συνελήφθη, υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, που τον εμπλέκουν στην υπόθεση και ως εκ τούτου οι Αρχές, θεωρούν ότι θα αποτελέσει κλειδί, στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

 

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης