Τετάρτη 21 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 31χρονη Κατερίνα-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά

  06/03/2021 15:52
Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 31χρονη Κατερίνα-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 31χρονη Κατερίνα-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά

  06/03/2021 15:52

Τη μάχη με τη ζωή έχασε η Κατερίνα Γιαννακουδάκη, από τον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αχερίτου-Βρυσούλλων, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Η άτυχη Κατερίνα καταλείπει μία κόρη, καθώς και το ενάμιση ετών παιδάκι που γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου, το οποίο με ανακοίνωση του εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο της άτυχης Κατερίνας. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Κυριακή, στις 11:00, από την εκκλησία Αγίου Δημητρίου στον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Βρυσούλες-Αχερίτου.

Η άτυχη νεαρή, το 2019 αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή κύρια αρτηρία της καρδιακής περιοχής κατά τη διάρκεια τοκετού, οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας δεν είχαν χρόνο για να της σώσουν τη ζωή, καθώς δεν είχαν το ειδικό εξοπλισμό ECMO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ισραηλινοί έσωσαν τη ζωή 29χρονης εγκυμονούσας από τη Λευκωσία (pics)

Ακολούθως, οι γιατροί του νοσοκομείου, επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Leviev Heart Center στο Ισραήλ, για να ζητήσουν βοήθεια. Μέσα σε επτά ώρες, μια ομάδα τεσσάρων ιατρών, μετέφεραν στην Κύπρο τον ειδικό εξοπλισμό ECMO, βοήθησαν την ασθενή και την μετέφεραν στο Ισραήλ για αποκατάσταση.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Ισραήλ και οι γιατροί τη συνέδεσαν με το μηχάνημα ECMO εξωσωματικής κυκλοφορίας, σταθεροποιώντας την κατάσταση της υγείας της και μεταφέροντας την για περαιτέρω νοσηλεία στο Ισραήλ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και προτού καταφέρει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδίας, υπέστη και εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας