Μπυραρία παραβίασε τα μέτρα και σέρβιρε πελάτες-Ενώπιον Δικαστηρίου ο ιδιοκτήτης

Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί ιδιοκτήτης μπυραρίας στην Πάφο, η οποία παραβίασε τα διατάγματα της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Εξάλλου, καταγγέλθηκαν άλλα δύο υποστατικά, σε όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μπυραρία εντοπίστηκε να σερβίρει πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα, που προνοούν ότι οι χώροι εστίασης πρέπει να παραμένουν κλειστοί. Η Αστυνομία αναμένεται να καταθέσει υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου. Παράλληλα, στην Πάφο εντοπίστηκε ακόμη ένα κατάστημα να παραβιάζει τα διατάγματα. Είχε περισσότερους πελάτες από ό,τι έπρεπε, ενώ δεν έφερε τις απαραίτητες σημάνσεις. Στον ιδιοκτήτη η Αστυνομία έχει επιδώσει χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ. Η Αστυνομία κατήγγειλε και ένα καφενείο στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου, το οποίο εντοπίστηκε να σερβίρει σε πελάτες. Η Αστυνομία έχει επιδώσει εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ στους τέσσερις πελάτες και εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία προέβη σε 12,754 ελέγχους και κατήγγειλε συνολικά 213 πολίτες που παραβίασαν τα μέτρα. Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3,506 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 51 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2,303 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 63 πολίτες και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1,408 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 24 πολίτες.

Στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 43 πολίτες από το σύνολο 2,088 ελέγχων, στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου καταγγέλθηκαν 28 πολίτες από το σύνολο 1,465 ελέγχων και στην περιοχή της Μόρφου καταγγέλθηκαν 4 πολίτες από το σύνολο 1,280 πολιτών.

Εξάλλου, καμία καταγγελία δεν προέκυψε από τους 610, 17 και 77 ελέγχους που προέβησαν Τροχαία Αρχηγείου, ΜΜΑΔ και Λιμενική αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές