Τετάρτη 21 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκλονίζει η γιαγιά του νεκρού βρέφους-«Δεν μπορεί να το δεχτεί η κόρη μου»

  05/03/2021 12:01
Συγκλονίζει η γιαγιά του νεκρού βρέφους-«Δεν μπορεί να το δεχτεί η κόρη μου»

Συγκλονίζει η γιαγιά του νεκρού βρέφους-«Δεν μπορεί να το δεχτεί η κόρη μου»

  05/03/2021 12:01

Συγκλονίζει η γιαγιά του δίδυμου βρέφους, που γεννήθηκε νεκρό στο Μακάρειο Νοσοκομείο, η οποία καταγγέλλει ότι το βρέφος είχε πεθάνει 24ωρες πριν τον τοκετό.

Σε δηλώσεις της, η κ. Δήμητρα Ανδρέου, υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι από τον καρδιογράφο που έκανε η κόρη της φάνηκε ότι το παιδί δεν ακουγόταν καλά. Κάνοντας τον υπέρηχο το προηγούμενο βράδυ στις 12:00, ο γιατρός διαβεβαίωνε την λεχώνα πλέον, ότι όλα βαίνουν καλώς. Τα λεγόμενά του ωστόσο, συγκρούονται με αυτά του κ. Ματσάκη, ο οποίος μετά την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες, διαβεβαίωσε την οικογένεια ότι το βρέφος ήταν νεκρό τουλάχιστον 24 ώρες.  

Μάλιστα όπως εξήγησε η κόρη της, είχε ανησυχίες και ρωτούσε τον γιατρό αν θα ήταν καλύτερο να προχωρήσουν με την καισαρική νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Ο γιατρός, φέρεται να την καθησύχαζε λέγοντας ότι αν υπήρχε οτιδήποτε θα ανησυχούσε ο ίδιος και θα έτρεχαν, ενώ επέμενε ότι η καισαρική θα γινόταν την Τετάρτη 3/3, όπως ήταν προγραμματισμένη. «Τα έλεγε με ένα ύφος ειρωνικό… Ευτυχώς την Τρίτη το πρωί άλλαξε ο γιατρός...ο οποίος άμεσα αποφάσισε να γίνει η καισαρική, δυστυχώς όμως, το ένα το μωρό ήταν ήδη νεκρό από τη Δευτέρα».

Η κ. Ανδρέου, σχολίασε και τις δηλώσεις του κ. Χριστοφίδη, Διευθυντή Γυναικολογική Μαιευτικής Κλινικής, του Μακάρειου Νοσοκομείου, ο οποίος εξήγησε το πόσο δύσκολη ήταν η εγκυμοσύνη και πως κατάφεραν αν σώσουν το ένα παιδί, λόγω της ετοιμότητας του προσωπικού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά άκουσαν συγκλονισμένοι τα όσα δήλωσε και θέλησαν να δώσουν και αυτοί την δική τους εκδοχή της ιστορίας. «Ακόμα λίγο θα του απλώσουμε χαλί κόκκινο για την εξυπηρέτηση που μας έκαμαν και μας έδωσαν το ένα μωρό ζωντανό. Δεν μπορεί να το δεχτεί η κόρη μου μετά τα όσα της είπε ο κος Ματσάκης. Έχει μεγάλη οργή και θυμό μέσα της».

Η ίδια τονίζει μάλιστα, ότι ενώ γνώριζαν τον κίνδυνο δεν προσχώρησαν στην Καισαρική νωρίτερα για να σώσουν και τα δύο παιδιά. «Δεν γίνεται να πήραν την κοπέλα για 15 μέρες εκεί γιατί δήθεν δεν θα προλάβουν που τη Λάρνακα να είναι έτοιμη και να είναι μέσα στα χέρια τους και να γίνει αυτό το πράγμα στο παρά πέντε. Το είπε και ο κ. Ματσάκης και ψες, αν μια βδομάδα προηγουμένως γινόταν η καισαρική…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας