Κυριακή 18 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο του και του έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό

  02/03/2021 07:42
Άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο του και του έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο του και του έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό

  02/03/2021 07:42

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από αυτοκίνητο, καταγγέλθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από 72χρονο ότι, κλάπηκε από το αυτοκίνητο του, το προσωπικό του τσαντάκι το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν σε θέση να καθορίσει συγκεκριμένη τοποθεσία ή και ώρα που κλάπηκε το τσαντάκι αφού, το είχε αφήσει ανεπιτήρητο στο όχημα του, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο και το είχε σταθμεύσει σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας.

Η Αστυνομία επαναλαμβάνει για ακόμη μια φορά τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε για προστασία της περιουσίας μας που ίσως χρειαστεί να αφήσουμε στο όχημα μας.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να αφήσουμε αντικείμενα στο όχημα, αυτά να τοποθετούνται κάτω από τα καθίσματα ή στο χώρο αποσκευών.

Ουδέποτε να αφήνονται τσάντες, χαρτοφύλακες, κινητά τηλέφωνα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα σε εμφανή σημεία μέσα στο αυτοκίνητο, έστω και αν αυτό είναι κλειδωμένο.

Να κλειδώνουμε πάντοτε τις πόρτες και να ανεβάζουμε τα παράθυρα, ακόμα και αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι μας.

Γενικά το κοινό προτρέπεται να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να συνεργάζεται στενά με την Αστυνομία. Σε περίπτωση που αντιληφθεί οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να ενημερώνει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή να επικοινωνεί με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας