Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 59χρονου για το διπλό φονικό στους Εργάτες

  20/02/2021 11:29
Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 59χρονου για το διπλό φονικό στους Εργάτες

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 59χρονου για το διπλό φονικό στους Εργάτες

  20/02/2021 11:29

Ανανεώθηκε το διάταγμα της κράτησης του 59χρονου που δολοφόνησε την σύζυγο και τον γιο του, ενώ προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο του, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αποφασίστηκε η ανανέωση του διατάγματος κράτησης 59χρονου σε σχέση με το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, 2021 στο Τσέρι. Ο 59χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σε αρχική προφορική του κατάθεση, ο 59χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται το τι εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην οικία του, ωστόσο ακόμη δεν έχει περάσει από ανάκριση, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 59χρονος πρώτα σκότωσε την 52χρονη σύζυγο του, η οποία δέχθηκε τις πρώτες μαχαιριές εντός της οικίας, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο 59χρονος την καταδίωξε και κατάφερε να την δολοφονήσεις στην αυλή της οικίας. Ακολούθως, ο 59χρνος επέστρεψε στην οικία όπου δολοφόνησε τον 20χρονο γιο του, η σορός του οποίου βρέθηκε στο διάδρομο του σπιτιού.

Από τα χέρια του 59χρονου γλίτωσε ο δεύτερος γιος της οικογένειας, τον οποίο ο δράστης προσπάθησε να σκοτώσει αρχικά με καλώδιο, επιχειρώντας να τον πνίξει, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό. Ωστόσο, γείτονας άκουσε τις φωνές και προσέτρεξε στην οικία, με τον 59χρονο όταν τον βλέπει, να τρέπεται σε φυγή και να εγκαταλείπει τη σκηνή του εγκλήματος.

Τις φωνές κατά τη διάρκεια του φονικού άκουσε και η αδελφή της 52χρονης, που διαμένει σε διπλανή οικία, η οποία έσπευσε στην οικία του ζεύγους, όπου αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Ο 59χρονος είχε εντοπιστεί περίπου τρεις ώρες αργότερα στις Χαλεπιανές, όπου κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας