Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Γάζωσαν ξανά τον «Μαύρο»-Του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου το 2019

  19/02/2021 09:55
Γάζωσαν ξανά τον «Μαύρο»-Του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου το 2019

Γάζωσαν ξανά τον «Μαύρο»-Του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου το 2019

  19/02/2021 09:55

Ξανά στο στόχαστρο εγκληματιών βρέθηκε ο 39χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, γνωστός ως «Μαύρος», αφού άγνωστοι γάζωσαν την οικία του, τα ξημερώματα, ενώ πυρά δέχθηκε και η οικία των γονιών του, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρίψη πυροβολισμών εναντίον δύο κατοικιών-Ζημιές και σε παρακείμενο όχημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Χαραλάμπους είχε καταγγείλει γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι άγνωστος πυροβόλησε τόσο την δική του κατοικία, όσο και την κατοικία των γονιών του. Ο 39χρονος διαμένει με τη σύζυγο και το παιδί του.

Ο «Μαύρος» είχε πέσει θύμα απόπειρας φόνου το Νοέμβριο του 2019 έξω από την πολυκατοικία που διέμενε στη Λάρνακα. Υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Χαράλαμπος Χρυσάνθου γνωστός και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί μετά την τετραπλή απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο που διαπράχθηκε το 2020 στην Αγία Νάπα και στόχο είχε γνωστό επιχειρηματία της επαρχίας Αμμοχώστου. Ωστόσο, κατά τον ουσιώδη χρόνο, ο εν λόγω επιχειρηματία δεν βρισκόταν στην καφετέρια, όπου ο δράστης άνοιξε πυρ.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο «Χάμπουργκερ» κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό, τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε για το πενταπλό φονικό. Η δίκη του «Μαμ» βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ίδιο να αρνείται τόσο την τετραπλή απόπειρα φόνου, όσο και την απόπειρα φόνου του Μαύρου, όπου ο Χάμπουργκερ τον έδειξε επίσης, ως το πρόσωπο που του έδινε οδηγίες. Ωστόσο, με βάση τα όσα είχαν ακουστεί ενώπιον Δικαστηρίου, πίσω από τον ισοβίτη, κρυβόταν άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα, στα οποία η Αστυνομία δεν κατάφερε να φθάσει. 

Η νέα εγκληματική ενέργεια σε βάρος του «Μαύρου», έχει θέσει σε κινητοποίηση την Αστυνομία, η οποία την συνδέει με ανοιχτούς λογαριασμούς, που έχουν μεταξύ τους πρόσωπα της νύχτας, με τους ανακριτές να αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες των ανακριτών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού ο στόχος είχε δεχθεί απειλές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεγαλύτερη και από ισόβια η ποινή στον «Χάμπουργκερ» για τις δύο ενέδρες

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας