ΒΙΝΤΕΟ: Δέκα συλλήψεις, έξι εξώδικα για τα επεισόδια-Επεκτάθηκαν στη Μακαρίου

Ανακριτική ομάδα συστήνει η Αστυνομία, για εντοπισμό όσων συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία, κατά την οποία σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Μπλόκαρε τη διαμαρτυρία η Αστυνομία-Επεισόδια και οκτώ συλλήψεις (pics)

Οι Αρχές, μετά τη σύλληψη δέκα προσώπων και την εξώδικη καταγγελία άλλων έξι ατόμων, θα προχωρήσει σε ανάλυση των βίντεο και των φωτογραφιών που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, για να εντοπίσουν κι άλλα πρόσωπα, ώστε να προχωρήσει στη σύλληψη όσων συμμετείχαν στα επεισόδια και να καταγγείλει όσους βρέθηκαν στη διαμαρτυρία, η οποία με βάση τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, απαγορεύεται, όπως και όλες οι μαζικές συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι διαμαρτυρόμενοι μετέβησαν στο χώρο, με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια, αφού πέταξαν πέτρες, γάλα και πορτοκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι για να διαλύσουν τον όχλο έκαναν χρήση ειδικού οχήματος, το οποίο προχώρησε με ρίψεις νερού στους διαδηλωτές.

Σημειώνεται ότι μετά την απομάκρυνση τους, μερίδα διαδηλωτών, μετέβη στη Μακαρίου, όπου επίσης σημειώθηκαν επεισόδια, ωστόσο λίγο μετά τις έξι το απόγευμα καταστάλθηκαν πλήρως, με νέα επέμβαση των Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την πορεία, η Αστυνομία έχει εκδώσει από την Παρασκευή ανακοίνωση, με την οποία εφιστούσε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, αφού απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις, λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, για αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Σημειώνεται, ότι η διαμαρτυρία οργανώθηκε από πολλά οργανωμένα σύνολα, τα οποία διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τη διαφθορά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας