Συγκλονιστική αποκάλυψη! Σκότωσε την 10χρονη ανιψιά του στα 15 του ο 59χρονος

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από το διπλό φονικό που διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης στους Εργάτες, αφού νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε σχέση με τον 59χρονο δράστη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της τότε εποχής, τα οποία επιβεβαιώνονται από αστυνομικές πηγές, όταν ο 59χρονος ήταν σε ηλικία δεκαπέντε ετών, σκοτώσει την ανήλικη ανιψιά του. 

Συγκεκριμένα, στις 25 Αυγούστου 1976, είχε σκοτώσει την δεκάχρονη ανιψιά του, επιφέροντάς της δεκαεπτά χτυπήματα, με χαρτοκόπτη, μεταξύ των οποίων, δύο βρήκαν τη δεκάχρονη στην καρδιά και το στομάχι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ανέφερε πως η μητέρα της δεκάχρονης, επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της, από τα ψώνια.

«Όταν έφθασα στο σπίτι, στο τελευταίο σκαλί συνέχισε, είδα ένα ματωμένο φλιπ-φλοπ. Ρώτησα την χχχχ περί τίνος πρόκειται, αλλά δεν είχε ιδέα. Εξεπλάγη  δε όταν πρόσεξε και την πόρτα ανοιχτή και μου είπε «κλείδωσα πριν φύγω και είπα στην χχχχ (δεκάχρονη) να μην ανοίξει την πόρτα».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η μητέρα της δεκάχρονης εντόπισε στο σπίτι τον δεκαπεντάχρονο, ο οποίος της είπε να φύγει. Αφού η μητέρα της δεκάχρονης αποχώρησε από το σημείο, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα, τότε ο δεκαπεντάχρονος έφυγε από το σημείο.

Αφού ο δράστης έφυγε από το σημείο, η μητέρα της μικρής μπήκε στο δωμάτιο και την εντόπισε νεκρή.

Τελικά, ο δράστης κρύφτηκε σε περιβόλι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και το φονικό όπλο, που ήταν ένας χαρτοκόπτης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα