Με πολλά τραύματα και ο 59χρονος-Έχει συναίσθηση της πραγματικότητας

Από ψυχιατρική εξέταση πέρασε ο 59χρονος φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε το πρωί στους Εργάτες, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 52χρονη σύζυγο του και ακολούθως τον 20χρονο γιο του, ενώ επιχείρησε να σκοτώσει και τον δεύτερο του γιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκότωσε πρώτα τη μάνα, επιχείρησε να πνίξει με σύρμα τον δεύτερο γιο-Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Ο 59χρονος, όπως διαπιστώθηκε, παρά τα ψυχιατρικά του προβλήματα, φέρεται να είχε συναίσθηση των πράξεων και κρίθηκε ότι είναι σε θέση να δώσει κατάθεση και να παρακολουθήσει τη διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου. Ως εκ τούτου, αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη, κατηγορούμενος για δύο φόνους και αντιμέτωπος με ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη.

Η υπόθεση για την Αστυνομία θεωρείται εξιχνιασθείσα, ωστόσο οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και τις εντατικές έρευνες, ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ και να μην υπολείπονται οποιαδήποτε κομμάτια.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί τους σορούς των θυμάτων από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι στο μεταξύ εξέτασαν και τον δεύτερο γιο της οικογένειας, που γλίτωσε από θαύμα από τα χέρια του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αν δεν με έβλεπε θα σκότωνε και τον άλλο... Είδεν με και εβούρισε να φύγει»

Ο 59χρονος, επιχείρησε αρχικά να πνίξει τον 25χρονο με καλώδιο, ενώ στη συνέχεια του επέφερε τραύμα στο λαιμό, το οποίο ωστόσο ήταν επιφανειακό. Ακολούθως, ο 59χρονος όταν είδε γείτονα που προσέτρεξε στην οικία της οικογένειας όταν άκουσε φωνές, τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο 25χρονος δεν φέρει οποιαδήποτε άλλα τραύματα, σε αντίθεση με τον νεκρό αδελφό του, που όπως έδειξε ιατροδικαστική εξέταση στη σκηνή του εγκλήματος, έφερε αρκετά τραύματα, με το μοιραίο να φαίνεται να ήταν αυτό που δέχθηκε στο λαιμό. Επίσης, η μητέρα τους, έφερε πολλαπλά τραύματα, πάνω από δέκα, σε διάφορα σημεία του σώματος της, μεταξύ των οποίων, θώρακα και πλάτη. Κάτι που επιβεβαιώνει τις έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες έδειξαν πως ο 59χρονος, της επέφερε τα πρώτα τραύματα στο υπνοδωμάτιο της, ενώ στη συνέχεια την καταδίωξε, μέχρι που την σκότωσε στην αυλή της οικίας.

Από ιατροδικαστική εξέταση πέρασε και ο 59χρονος φερόμενος δράστης, ο οποίος επίσης φέρει διάφορα τραύματα, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ενώ ερωτηθείς για τις ενέργειες του, επαναλάμβανε πως δεν θυμάται, ζητώντας να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο. Ωστόσο οι ψυχίατροι διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μένος δείχνουν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα-Πολλαπλές μαχαιριές στα θύματα

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε ο 25χρονος γιος στους ανακριτές, δεν είχε προηγηθεί οποιοσδήποτε καβγάς, ενώ όπως είπε, ο πατέρας του και χθες βράδυ, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν υπήρξε οποιοδήποτε επεισόδιο που να τους προκάλεσε ανησυχία.

Υπενθυμίζεται πως την Αστυνομία ειδοποίησε η αδελφή της 52χρονης που έσπευσε στην οικία της οικογένειας όταν άκουσε φωνές και τότε είχε αντικρίσει το αποτρόπαιο θέαμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εντοπίστηκε ο δράστης του διπλού φονικού-Κρυβόταν με μαχαίρια, έφερε αντίσταση 

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου