«Αν δεν με έβλεπε θα σκότωνε και τον άλλο... Είδεν με και εβούρισε να φύγει»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί στους Εργάτες, με θύματα μητέρα και γιο και δράστη τον σύζυγο και πατέρα, οι λεπτομέρειες της οποίας έχουν συγκλονίσει το παγκύπριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μένος δείχνουν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα-Πολλαπλές μαχαιριές στα θύματα

Αυτόπτης μάρτυρας του διπλού φονικού ο δεύτερος γιος της οικογένειας, 25 ετών, τον οποίο ο 59χρονος φερόμενος δράστης επιχείρησε να πνίξει με καλώδιο ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο λαιμό με μαχαίρι, ευτυχώς ελαφρά, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

 Ο 25χρονος, αναμένεται να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους ανακριτές, ωστόσο σε προφορική του μαρτυρία, ανέφερε πως άκουσε φωνές και ξύπνησε, ενώ ο πατέρας του είχε σκοτώσει πρώτα την μητέρα του. Όπως είπε, ο πατέρας του, που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, ωστόσο δεν είχε προηγηθεί οποιοσδήποτε καυγάς, σημειώνοντας πως χθες βράδυ, δεν προηγήθηκε οτιδήποτε και ο πατέρας του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο νεαρός, φαίνεται να γλίτωσε από θαύμα, αφού ενώ ο πατέρας του επιχειρούσε να τον σκοτώσει, στην οικία έτρεξε γείτονας που άκουσε τις φωνές και όταν ο 59χρονος τον είδε, αμέσως εγκατέλειψε τη σκηνή και τράπηκε σε φυγή με το όχημα του, για να εντοπιστεί μερικές ώρες αργότερα στις Χαλεπιανές, όπου κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκότωσε πρώτα τη μάνα, επιχείρησε να πνίξει με σύρμα τον δεύτερο γιο-Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Ο γείτονας που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, υπέστη σοκ, ενώ έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία περιγράφοντας τα όσα είδε.

Όπως μας ανέφερε, «άκουσα φωνές και πήγα. Ήταν η ώρα που εκράταν τον δεύτερο του γιο. Αν δεν με έβλεπε θα τον σκότωνε. Είδεν με και εβούρισε να φύγει. Έτσι γλίτωσε ο δεύτερος γιος. Εύχομαι να μεν δει κανένας αυτά που είδα εγώ».

Σοκ υπέστη και η αδελφή της μητέρας, η οποία επίσης προσέτρεξε στην οικία της οικογένειας όταν άκουσε τις φωνές και τότε, ήταν που αντίκρισε την αδελφή της σε λίμνη αίματος, στην αυλή της οικίας, και τον αδελφότεκνο της, νεκρό στο διάδρομο του σπιτιού. Ακολούθως η ίδια κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν άμεσα στη σκηνή του εγκλήματος.

Σε δηλώσεις του ο κοινοτάρχης των Εργατών, Αντρέας Γεωργίου, ανέφερε πως η οικογένεια ήταν φιλήσυχη και τίποτα δεν προδιέγραφε αυτό το έγκλημα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εντοπίστηκε ο δράστης του διπλού φονικού-Κρυβόταν με μαχαίρια, έφερε αντίσταση 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα