Στη δημοσιότητα οι αριθμοί του οχήματος του δράστη του διπλού φονικού-Έκκληση για βοήθεια

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης του διπλού φονικού, που σημειώθηκε το πρωί στους Εργάτες.

Ο 59χρονος δράστης, σκότωσε την 52χρονη σύζυγο και τον 20χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει και τον μεγαλύτερο γιο του. Ωστόσο, ο 25χρονος κατάφερε να του ξεφύγει και τότε ο 59χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες σε όλες τις επαρχίες για εντοπισμό του, ενώ έχει επιστρατευτεί και το ελικόπτερο της Δύναμης, για να συνδράμει στις έρευνες. Μάλιστα, απευθύνει έκκληση προς το κοινό για εντοπισμό του. Όπως αναφέρει, ο δράστης διέφυγε με όχημα σαλούν, με αριθμούς εγγραφής HBT 231, μάρκας Honda Civic, μπλε χρώματος. Αν εντοπιστεί να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ η Αστυνομία, στο 1460 ή να ενημερωθεί άμεσα ο πλησιέστερος Αστυνομικός Σταθμός.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν γύρω στις έξι το πρωί, όταν ο 59χρονος πατέρας άρπαξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τη σύζυγο του η οποία φαίνεται να βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου της. Η 52χρονη προσπάθησε να γλιτώσει από το μένος του συζύγου της, ο οποίος την καταδίωξε και κατάφερε να τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έξω από την οικία τους.

Ακολούθως ο 59χρονος επέστρεψε εντός της οικίας όπου μαχαίρωσε τον 20χρονο γιο του, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στον διάδρομο της οικίας. Οι κηλίδες αίματος εντός της οικίας, καταδεικνύουν ότι και τα δύο θύματα προσπάθησαν να γλιτώσουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 59χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο του 25 ετών, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να γλιτώσει και τραυματίστηκε με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος αρχικά επιχείρησε να πνίξει με καλώδιο τον 25χρονο, ενώ στη συνέχεια του επέφερε τραύμα με το μαχαίρι στον λαιμό, το οποίο ωστόσο ήταν επιφανειακό.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, μεταξύ των οποίων και η αδελφή της 52χρονης προσέτρεξαν στην οικία, με τον 59χρονο στη θέα τους, να εγκαταλείπει τη σκηνή και να γλιτώνει από τα χέρια του ο δεύτερος του γιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»