Σκότωσε πρώτα τη μάνα, επιχείρησε να πνίξει με σύρμα τον δεύτερο γιο-Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το πρωί στους Εργάτες, με θύματα 52χρονη και τον 20χρονο γιο της.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έξι το πρωί, όταν ο 59χρονος πατέρας άρπαξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τη σύζυγο του, η οποία φαίνεται να βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου της. Η 52χρονη προσπάθησε να γλιτώσει από το μένος του συζύγου της, ο οποίος την καταδίωξε και κατάφερε να τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, έξω από την οικία τους.

Ακολούθως ο 59χρονος επέστρεψε εντός της οικίας και μαχαίρωσε τον 20χρονο γιο του, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στον διάδρομο. Οι κηλίδες αίματος εντός της οικίας, καταδεικνύουν ότι και τα δύο θύματα, προσπάθησαν να γλιτώσουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα οι αριθμοί του οχήματος του δράστη του διπλού φονικού-Έκκληση για βοήθεια

Επιχείρησε να πνίξει με καλώδιο τον δεύτερο γιο

Ο 59χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο του 25 ετών, ο οποίος ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος αρχικά επιχείρησε να πνίξει με καλώδιο τον 25χρονο, και στη συνέχεια του επέφερε τραύμα με το μαχαίρι στον λαιμό, το οποίο ωστόσο ήταν επιφανειακό.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, μεταξύ των οποίων και η αδελφή της 52χρονης, προσέτρεξαν στην οικία, με τον 59χρονο στη θέα τους, να εγκαταλείπει τη σκηνή. Έτσι γλίτωσε από τα χέρια του ο δεύτερος του γιος.

Ο 25χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και ήδη έχει δώσει μια πρώτη εικόνα στους ανακριτές της υπόθεσης, για όσα εκτυλίχθηκαν εντός της οικίας του το πρωί.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της 52χρονης η οποία υπέστη σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης στη σκηνή κλήθηκαν οι ιατροδικαστές, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξήγαγε έρευνες, ενώ περίπολα και ελικόπτερο της δύναμης κτενίζουν περιοχές για εντοπισμό του 59χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Επίσης δόθηκαν οδηγίες σε σημεία εξόδου από τη χώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. 

Διέφυγε με το όχημα του ο δράστης
Σύμφωνα με τον  βοηθό αρχηγό επιχειρήσεων της Αστυνομίας, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία ξεκίνησε στις έξι το πρωί, «όταν ο φερόμενος δράστης επέφερε θανάσιμα τραύματα στη σύζυγο και το γιο του, ηλικίας 20 ετών».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, «τραυμάτισε τον μεγαλύτερο γιο του, ηλικίας 25 ετών, με μαχαίρι. Ακολούθως ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Εναντίον του δράστη, πρόσθεσε ο βοηθός αρχηγός, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο. «Ο δράστης, φαίνεται ότι, αμέσως μετά το φονικό να εγκατέλειψε τη σκηνή, με το προσωπικό του αυτοκίνητο».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικογένειας, ο κ. Δημητρίου εξήγησε πως η Αστυνομία δεν έχει ενημέρωση για προηγούμενες διαφορές και σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν φαίνεται να προέκυψε κάποια διένεξη πριν γίνουν οι σχετικοί φόνοι.

Λίγο αργότερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον δράστη σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην περιοχή Τσερίου. Είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια, ενώ εντοπίστηκε και το όχημα που χρησιμοποίησε για να διαφύγει. Ο 59χρονος προέβαλε αντίσταση, όταν αστυνομική επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Ωστόσο, μέλη της Δύναμης κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εντοπίστηκε ο δράστης του διπλού φονικού-Κρυβόταν με μαχαίρια, έφερε αντίσταση 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο του γιο-Τραύμα στο λαιμό, γλίτωσε από θαύμα


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό