Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για διαρρήξεις και κλοπές σε ξυλουργεία

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας. Πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης δύο ξυλουργείων, από τα οποία κλάπηκαν διάφορα εργαλεία.

Η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε σε ξυλουργείο στην Αμμόχωστο, το βράδυ μεταξύ 21 και 22 περασμένου Ιανουαρίου. Από το υποστατικό κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου για τη διάρρηξη και κλοπή, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 30χρονου, για το αδίκημα της κλεπταποδοχής. Αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα λίγο μετά τις 6.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 25 χρόνων. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που αυτοί οδηγούσαν στην πόλη Λάρνακας ανέκοψαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για έλεγχο και σε έρευνα που έγινε ανευρέθηκαν στο όχημα διαρρηκτικά εργαλεία, μία κουκούλα και ζεύγη γαντιών.

Αφού το ΤΑΕ Λάρνακας ανέλαβε τη διερεύνηση υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης του ξυλουργείου.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν της σύλληψης των δύο υπόπτων, προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους σχετικά με ακόμη τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου, στην Αμμόχωστο.

Πρόκειται για ακόμη δύο υποθέσεις διαρρήξεων, μίας κατοικίας και μίας αποθήκης, από όπου κλάπηκαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, καθώς και για δύο υποθέσεις κλοπής, μίας μηχανής κοπής ξύλων και δοχείων με καύσιμα, από την αυλή δύο κατοικιών, επίσης στην Αμμόχωστο.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας