Ο ανθρώπινος παράγοντας πίσω από το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Βίκτωρα

Στον ανθρώπινο παράγοντα αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση με θύμα τον 25χρονο Βίκτωρα Παρασκευόπουλο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους όπως τηρούν αυστηρά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον χαμό του 25χρονου Βίκτωρα... Χτυπήθηκε από δύο οχήματα (pics)

Σε δηλώσεις του σήμερα  στους δημοσιογράφους, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως δυστυχώς πρόκειται  για άλλη μια τραγική περίπτωση για την οποία σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε ο ανθρώπινος παράγοντας, προσθέτοντας πως είναι  κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ιδιαίτερα νεαρά παιδιά. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, χτες γύρω στις 20:30 το βράδυ 30χρονος αλλοδαπός διανομέας φαγητού οδηγούσε το όχημα του στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου με βόρεια κατεύθυνση προς το κέντρο της Πάφου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 25χρονος μοτοσικλετιστής-Βίαιη σύγκρουση με όχημα (pics)

Στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά προς την οδό Νιόβης συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση την οποία οδηγούσε 25χρονος ομογενής. 

Από την σύγκρουση η μοτοσικλέτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγείτο από 45χρονη ομογενή. Από την δεύτερη σύγκρουση ο 25χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του. Η σκηνή  είπε ο κ. Ιωάννου, αποκλείστηκε αμέσως από την Αστυνομία, σκιαγραφήθηκε και φωτογραφήθηκε για σκοπούς εξετάσεων.

Επιπρόσθετα σημείωσε, έγινε έλεγχος αλκοόλης στον 30χρονο οδηγό και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε προστατευτικό κράνος και οι οδηγοί των εμπλεκομένων οχημάτων έφεραν την ζώνη ασφαλείας. 

Ο 30χρονος αλλοδαπός ,όπως είπε, δεν τραυματίστηκε από το δυστύχημα, ενώ η 45χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με δεύτερο ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση. 

Λίγο αργότερα ο 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου