Ξανά από κατάθεση ο Πιττάτζιης-Ζητούν εξηγήσεις για την εμπορία προσώπων οι Αρχές

Από το μικροσκόπιο των Αρχών περνούν οι καταγγελίες του δικηγόρου Ανδρέα Πιττάτζιη, ο οποίος ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του, για εμπορία προσώπων, από δημοσιογράφο του Al Jazeera, κατά το διάστημα που βρισκόταν στην Κύπρο και κατέγραφε πλάνα, για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επανήλθε ο Πιττάτζιης-«Πήγε ή δεν πήγε καμπαρέ; Αγόρασε ή δεν αγόρασε γυναίκα;»

Μετά την ανάρτηση του δικηγόρου, η Αστυνομία κάλεσε εκ νέου για κατάθεση τον δικηγόρο, ώστε να διαφανεί κατά πόσον προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα, για τις εν λόγω καταγγελίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Ανδρέας Πιττάτζιης, στην πρώτη του κατάθεση στις Αρχές, είχε αναφέρει κάποια από τα όσα καταγγέλλει το τελευταίο διήμερο, δίνοντας στοιχεία, ωστόσο η καταγγελία για εμπορία προσώπων, έρχεται για πρώτη φορά εις γνώση των Αρχών.

Ως εκ τούτου, την διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ανέλαβε το ΤΑΕ Αμμοχώστου, αφού σε περίπτωση που σημειώθηκαν οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα, αυτά έγιναν στην Αγία Νάπα, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βόμβα από Πιττάτζιη, δημοσιεύει ηχογράφηση με Al Jazeera-«Έκαμνα υπομονή…»

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανάρτηση του, ο Ανδρέας Πιττάτζιης, έδωσε στη δημοσιότητα γραπτό μήνυμα που φέρεται να αντάλλαξε με τον δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να φαίνονται αριθμοί τηλεφώνων.

Σε αυτό ο κ. Πιτάτζιης φαίνεται να τον ρωτά, «Πώς ήταν το κορίτσι χθες το βράδυ; Ήταν όλα καλά;». Η φερόμενη απάντηση από τον δημοσιογράφο του αραβικού δικτύου ήταν, «Είναι καλό και εσύ πώς είσαι;».

Όπως αναφέρει επίσης, «Κύριοι του Al Jazeera. Αφού ήρθατε στη Κύπρο να μας πουλήσετε ηθική και νομιμοφροσύνη, σας προκαλώ να αρνηθείτε τα εξής:

Στις 26/10/2019 στις 10:30 το βράδυ, ο υπό κάλυψη δημοσιογράφος σας Billy Lee πήγε ή δεν πήγε στο καμπαρέ D****** στην Αγία Νάπα; Στις 11:36 της ίδιας νύχτας αγόρασε ή δεν αγόρασε “γυναίκα” από το ίδιο μαγαζί αφού φιλιόντουσαν αρκετή ώρα επι πληρωμή; Στις 11:50 της ίδιας νύχτας μετέφερε την M**** στο ξενοδοχείο A**** στην Αγία Νάπα για να προσφερθούν οι αγορασμένες «υπηρεσίες» ναι ή όχι; Για ευνόητους λόγους, video δεν θα παίξει στο facebook. Μου κοκορεύθηκε ή όχι την επόμενη μέρα ότι πέρασε καλά με την κοπέλα;

Διερωτώμαι κύριε David Harrison, ήσασταν και εσείς στο δωμάτιο με την ιερόδουλη; Γυρίστηκε και εκεί άλλου είδους ταινία; Ποια είναι η θέση σας για τα αδικήματα εμπορίας προσώπων; Ποια είναι η θέση σας ως τάχα έγκριτου δημοσιογράφου για την εκμετάλλευση γυναικών και την πορνεία; Μήπως το ηθικό AL Jazeera ήρθε στη Κύπρο για ιερόδουλες ή για να αποκαλύψει εγκληματίες;

Σας ΠΡΟΚΑΛΩ κύριοι του Al Jazeera να διαψεύσετε τα ανωτέρω. Σας ΠΡΟΚΑΛΩ να πείτε ότι δεν είναι αλήθεια. Και πάλι σας ΠΡΟΚΑΛΩ να καλύψω όλα τα έξοδα να στείλετε τις πραγματικές σας ηχογραφήσεις, όχι τα μονταρισμένα και ψεύτικα πλάνα που παίξατε».

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες