Επανήλθε ο Πιττάτζιης-«Πήγε ή δεν πήγε καμπαρέ; Αγόρασε ή δεν αγόρασε γυναίκα;»

Μετά την δημοσιοποίηση της δικής του ηχογράφησης με τη συνομιλία του, με τους δήθεν επενδυτές του Al Jazeera, ο δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης, ένας εκ των εμπλεκομένων στο ντοκιμαντέρ, επανήλθε, καταγγέλλοντας εμπορία προσώπων από τον ένα εκ των δημοσιογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βόμβα από Πιττάτζιη, δημοσιεύει ηχογράφηση με Al Jazeera-«Έκαμνα υπομονή…»

Σε νέα ανάρτηση του ο δικηγόρος, ισχυρίζεται πως ο δημοσιογράφος μετέβη σε καμπαρέ στην Αγία Νάπα, «αγοράζοντας γυναίκα», αναφέροντας παράλληλα πως έχει στην κατοχή του βίντεο, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα γραπτό μήνυμα που φέρεται να αντάλλαξε με το δημοσιογράφο., χωρίς ωστόσο να φαίνονται αριθμοί τηλεφώνων. Σε αυτό ο κ. Πιτάτζιης φαίνεται να τον ρωτά, «Πώς ήταν το κορίτσι χθες το βράδυ; Ήταν όλα καλά;». Η φερόμενη απάντηση από τον δημοσιογράφο του αραβικού δικτύου ήταν, «Είναι καλό και εσύ πώς είσαι;».

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, «Κύριοι του Al Jazeera. Αφού ήρθατε στη Κύπρο να μας πουλήσετε ηθική και νομιμοφροσύνη, σας προκαλώ να αρνηθείτε τα εξής:

Στις 26/10/2019 στις 10:30 το βράδυ, ο υπο κάλυψη δημοσιογράφος σας Billy Lee πήγε ή δεν πήγε στο καμπαρέ D****** στην Αγία Νάπα; Στις 11:36 της ίδιας νύχτας αγόρασε ή δεν αγόρασε “γυναίκα” από το ίδιο μαγαζί αφού φιλιόντουσαν αρκετή ώρα επι πληρωμή; Στις 11:50 της ίδιας νύχτας μετέφερε την M**** στο ξενοδοχείο A**** στην Αγία Νάπα για να προσφερθούν οι αγορασμένες «υπηρεσίες» ναι ή όχι; Για ευνόητους λόγους, video δεν θα παίξει στο facebook. Μου κοκορεύθηκε ή όχι την επόμενη μέρα ότι πέρασε καλά με την κοπέλα;

Διερωτώμαι κύριε David Harrison, ήσασταν και εσείς στο δωμάτιο με την ιερόδουλη; Γυρίστηκε και εκεί άλλου είδους ταινία; Ποια είναι η θέση σας για τα αδικήματα εμπορίας προσώπων; Ποια είναι η θέση σας ως τάχα έγκριτου δημοσιογράφου για την εκμετάλλευση γυναικών και την πορνεία; Μήπως το ηθικό AL Jazeera ήρθε στη Κύπρο για ιερόδουλες ή για να αποκαλύψει εγκληματίες;

Σας ΠΡΟΚΑΛΩ κύριοι του Al Jazeera να διαψεύσετε τα ανωτέρω. Σας ΠΡΟΚΑΛΩ να πείτε ότι δεν είναι αλήθεια. Και πάλι σας ΠΡΟΚΑΛΩ να καλύψω όλα τα έξοδα να στείλετε τις πραγματικές σας ηχογραφήσεις, όχι τα μονταρισμένα και ψεύτικα πλάνα που παίξατε.

Και κάτι άλλο.. την επόμενη φορά που θα έρθετε Κύπρο, φέρτε ξανά τις κάμερες μαζί σας. Όχι για να πάτε στα καμπαρέ πάλι και να βγάζετε τα μάτια σας. Ούτε για να μοντάρετε ψεύτικα πλάνα να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη. Αλλά για να πάρετε πλάνα από το σπίτι της μάνας μου στο Βαρώσι και από το γραφείο του πατέρα μου στο Βαρώσι από τα οποία τους έδιωξαν και τα κρατούν τα κολλητάρια σας οι Τούρκοι που τους δάνεισε το Κατάρ κάμποσα δισεκατομμύρια ευρώ. Να σας πάρω να βιντεογραφήσετε τους τάφους των παππούδων μου που θάφτηκαν πρόσφυγες. Δεν σας φοβάμαι. Μπορεί να είμαι λαβωμένος, προδομένος, ματωμένος, διασυρμένος, φερόμενος ως διεφθαρμένος, αλλά δεν σας φοβάμαι. Την αλήθεια δεν την φοβάμαι. Κοπιάστε.

This IS Cyprus Al Jazeera. And I am not afraid of you. I summon you to the Court of Public Opinion and I dare you to respond.

Οι δίκαιοι δεν χάνονται στις δίκες του χρόνου.

To be continued…»

Δειτε Επισης

Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»