Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έπεσε η ανθρωποκτονία, αντιμέτωπος με ξυλοδαρμό ο 39χρονος για το θάνατο του Igor

  26/01/2021 13:36
Έπεσε η ανθρωποκτονία, αντιμέτωπος με ξυλοδαρμό ο 39χρονος για το θάνατο του Igor

Έπεσε η ανθρωποκτονία, αντιμέτωπος με ξυλοδαρμό ο 39χρονος για το θάνατο του Igor

  26/01/2021 13:36

Aναστολή ποινικής δίωξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και προσθήκη κατηγορίας πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης έγινε στην υπόθεση του Ουκρανού με κατηγορούμενο 39χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πολύωρη νεκροτομή στον 46χρονο που μαχαίρωσαν-Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων

Συγκεκριμένα σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Ουκρανού Igor Kamanets.

Eνώ η υπόθεση ήταν ορισμένη για ακρόαση ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής , Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ζήτησε την άδεια του Δικαστηρίου για να τροποποιήσει το κατηγορητήριο προσθέτοντας την κατηγορία των πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η συνήγορος του κατηγορούμενου ποινικολόγος Δρ. Άρτεμις Σαββίδου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα . Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τροποποίησης και ο 39χρονος κατηγορούμενος απήντησε παραδοχή στην νέα κατηγορία.

Ο Εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου αμέσως μετά καταχώρησε αναστολή ποινικής δίωξης εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 38χρονος για την ανθρωποκτονία του Igor Kamanets

Το Κακουργιοδικείο με πρόεδρο τον Δημήτρης Κίτσιο, και πάρεδρους της Τούλα Χ¨Πέτρου και Μάρω Παπαδήμα , όρισε την υπόθεση για γεγονότα και επιβολή ποινής την 10η Φεβρουαρίου του 2020 με διαταγή για ετοιμασία έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας και με σκοπό ο Εκπρόσωπος της ΚΑ και η συνήγορος υπεράσπισης  να ετοιμάσουν τις αγορεύσεις τους.

Συγκεκριμένα ο μεν Εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου για να εκθέσει τα γεγονότα, και η δε Δρ. Σαββίδου για τον μετριασμό της ποινής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε φόνο εξελίχθηκε η επίθεση εναντίον 46χρονου-Καρτέρι θανάτου

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας