Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 27χρονου-Εντοπίστηκαν φυτά κάνναβης και χιλιάδες ευρώ

  26/01/2021 07:19
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 27χρονου-Εντοπίστηκαν φυτά κάνναβης και χιλιάδες ευρώ

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 27χρονου-Εντοπίστηκαν φυτά κάνναβης και χιλιάδες ευρώ

  26/01/2021 07:19

Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, προμήθειας ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η Αστυνομία εναντίον 27χρονου. Ο ύποπτος, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 32 χρόνων συνελήφθησαν χθες από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από στοχευμένη επιχείρηση έρευνας στο διαμέρισμα του 27χρονου στην Λεμεσό.

Η επιχείρηση έρευνας στο διαμέρισμα του 27χρονου διεξήχθη γύρω στις 6.30 το  βράδυ της Δευτέρας, βάσει δικαστικού εντάλματος. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης μεικτού βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης φυλλώματος κάνναβης βάρους 15,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 9 γραμμαρίων και ποσότητα σκόνης και χαπιών που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτική ουσία «Έκσταση», βάρους 3 γραμμαρίων.

Ανευρέθηκαν επίσης δύο υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 120 και 30 εκατοστόμετρων, σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς το χρηματικό ποσό των 12,420 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων. Για εξετάσεις παραλήφθηκε και ένας ψηφιακός καταγραφέας DVR κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που βρισκόταν εγκατεστημένο στο διαμέρισμα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο διαμέρισμα του 27χρονου αφίχθηκε 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα χάπι τύπου «Έκσταση», τα οποία φέρεται να του προμήθευσε ο 27χρονος.Ο 32χρονος, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας