Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικά στον ιό άτομα με ειδικές ανάγκες-Καταγγελία στην Αστυνομία

  25/01/2021 14:52
Θετικά στον ιό άτομα με ειδικές ανάγκες-Καταγγελία στην Αστυνομία

Θετικά στον ιό άτομα με ειδικές ανάγκες-Καταγγελία στην Αστυνομία

  25/01/2021 14:52

Θετικά στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν πέντε άτομα με ειδικές ανάγκες σε κρατική στέγη στη Λεμεσό. Μάλιστα το ένα που είχε πιο σοβαρά συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Οι οικείοι τους, καταγγέλλουν πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα να γίνει διασπορά και να προσβληθούν και τα πέντε παιδιά άτομα που διαμένουν στο ίδιο σπίτι, καθώς και φροντιστές τους.

Μάλιστα, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, η μονάδα λοιμοκάθαρσης της οποίας άρχισε να διερευνά υπό ποιες συνθήκες έγινε η διασπορά στο χώρο και εάν τηρήθηκαν τα μέτρα, που προνοούνται από τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Όπως πληροφορείται ο REPORTER, αρχικά διαγνώστηκε ως θετικός φροντιστής πριν από λίγες ημέρες. Ακολούθως οι συνάδελφοί του καθώς και τα πέντε άτομα με ειδικές ανάγκες που διαμένουν στο χώρο, υποβλήθηκαν σε τεστ.

Η αρχική ενημέρωση προς τους οικείους τους, ήταν υπήρχαν μόνο δύο κρούσματα, σε ένα υπάλληλο και ένα τρόφιμο. Ωστόσο τις επόμενες μέρες άρχισαν να παρουσιάζουν συμπτώματα και άλλα άτομα.

Ακολούθως έγιναν τεστ και διαγνώστηκαν ως θετικά και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που διαμένουν στο σπίτι, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά στους οικείους τους, που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας