Δεύτερη σύλληψη για τη διάρρηξη και την κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

Στη σύλληψη δεύτερου προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φωτογραφείου στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία αναμένεται εντός της ημέρας να κληθούν οι παραπονούμενοι να τα αναγνωρίσουν από διάφορες υποθέσεις. Ανάμεσα σε αυτά είναι και μια φωτογραφική μηχανή που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι ιδίου τύπου με αυτές που κλάπηκαν από φωτογραφείο επί της οδού Μακαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πενθήμερη κράτηση στον 30χρονο για την διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

Ο 31χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας αναμένεται να εξεταστεί από ιατρό και κατόπιν να ανακριθεί. Στο μεταξύ για την υπόθεση της διάρρηξης και κλοπής του φωτογραφείου συνελήφθη αρχικά 30χρονος, ο οποίος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία για την διάρρηξη του φωτογραφείου έγινε από τον ιδιοκτήτη του στις 12 Ιανουαρίου, ο οποίος ανέφερε ότι η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου.

Από το φωτογραφείο, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέσπασαν φωτογραφικές μηχανές αξίας, καθώς και αντίκες φωτογραφικών μηχανών, συνολικής αξίας πέραν των 12.000 ευρώ.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από παρακείμενα καταστήματα. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος  των δραστών επιτεύχθηκε από την πίσω πόρτα η οποία ήταν κλειστή, αλλά πιθανόν ξεκλείδωτη. Στη σκηνή δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Από τη σκηνή περισυνελέγησαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Το φωτογραφείο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη. 

Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε ως συνεργό του δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών,ο οποίος και συνελήφθη. Επίσης παρέδωσε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα τεκμήρια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα