Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πενθήμερη κράτηση στον 30χρονο για την διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

  23/01/2021 19:37
Πενθήμερη κράτηση στον 30χρονο για την διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

Πενθήμερη κράτηση στον 30χρονο για την διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

  23/01/2021 19:37

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον  30χρονου, για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φωτογραφείου στην Πάφο. Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία για την διάρρηξη του φωτογραφείου έγινε από τον ιδιοκτήτη του στις 12 Ιανουαρίου , ο οποίος ανέφερε ότι η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου.

Από το φωτογραφείο , σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέσπασαν φωτογραφικές μηχανές αξίας, καθώς και αντίκες φωτογραφικών μηχανών συνολικής αξίας πέραν των 12.000 ευρώ.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από παρακείμενα καταστήματα. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος  των δραστών επιτεύχθηκε από την πίσω πόρτα η οποία ήταν κλειστή, αλλά πιθανόν ξεκλείδωτη. Στην σκηνή δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Από την σκηνή περισυνελέγησαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Το φωτογραφείο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη. 

Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε ως συνεργό του δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών. Επίσης παρέδωσε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα τεκμήρια .

Εναντίον του δεύτερου προσώπου ηλικίας  31 ετών,  εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας